Συγκινητικό πρώτο τρέιλερ για το «Any Day Now».

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Στον κυκεώνα των τρέιλερ εντυπωσιακών υπερπαραγωγών κάπου κάπου έρχονται τρέιλερ ανεξάρτητων ταινιών που ότι υπολείπονται σε λεφτά το αναπληρώνουν σε συναίσθημα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το “Any Day Now” του Travis Fine, το οποίο μετά από πολλές δυσκολίες κατάφερε να βρει περιορισμένη διανομή στις αμερικανικές αίθουσες.

Η ταινία είναι βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία και διαδραματίζεται στο Λος Αντζελες της δεκαετίας του ’70. Περιστρέφεται γύρω από ένα γκέι ζευγάρι, τον Ρούντι που είναι ανοιχτός για τη σεξουαλικότητα του και τον ντροπαλό και συνεσταλμένο δικηγόρο, Πωλ. Όταν η γειτόνισσα του Ρουντι θα εγκαταλείψει τον γιο της, Μάρκο, που πάσχει από σύνδρομο down, οι δύο άντρες θα τον πάρουν υπό την προστασία τους. Σε μια εποχή όμως που η προκατάληψη υπερτερεί της λογικής, οι δύο άντρες θα πρέπει να πολεμήσουν για να κρατήσουν τη κηδεμονία του Μάρκο και να πείσουν τη κοινή γνώμη ότι η οικογένεια μπορεί να πάρει διαφορετικές μορφές πέραν της αποδεκτής μίας.

Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Απρίλιο στο Φεστιβάλ της Tribeca, όπου και απέσπασε το Βραβείο Κοινού. Δεν ήταν όμως το μόνο, αφού σημείωσε εντυπωσιακή πορεία και σε άλλα φεστιβάλ αποσπώντας άλλα τέσσερα Βραβεία Κοινού, το οποίο είναι πολύ θετικό σημάδι για την ανταπόκριση που δείχνουν οι θεατές.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Alan Cumming που έχει προταθεί δυο φορές για Emmy με τη συμμετοχή του στο The Good Wife, αλλά και τον Garret Dillahunt του επίσης τηλεοπτικού Raising Hope. To πρώτο τρέιλερ δίνει μια γεύση απ’ ότι φαίνεται πως θα ‘ναι μια συγκινητική, ελαφρά μελοδραματική κι ενίοτε χιουμοριστική ιστορία για τη διαφορετικότητα και ανεκτικότητα.

Δες το τρέιλερ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*