Έρχονται…αποκαλύψεις για το νέο «Godzilla»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Όλο και λιγότερες αυθεντικές ιδέες κάνουν την εμφάνιση τους στο Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια και πλέον τα remakes και τα sequels κατέχουν τη μερίδα του λέοντος. Στο πνεύμα αυτό, κινείται και το επερχόμενο «Godzilla«, προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις αίθουσες το Μάιο του 2014, με σκηνοθέτη τον Γκάρεθ Έντουαρντς.

Μετά από το σχεδόν τραγικό έργο του 1998, οι παραγωγοί φαίνεται να έχουν δώσει τη δέουσα σημασία αυτή τη φορά, προσέχοντας ιδιαίτερα και το viral campaign τους. Μετά το site που δημιούργησαν, το godzillaencounter.com, ήταν η σειρά του σκηνοθέτη να δηλώσει «για όλους εσάς τους φαν του Godzilla, κάτι πολύ μεγάλο πλησιάζει το Σαν Ντιέγκο», αφήνοντας υπονοούμενα για…αποκαλύψεις στο Comic-Con. Συμπλήρωσε μάλιστα τα λεγόμενα του, με ένα video diary, το οποίο αναφέρει πως η αρχική παραγωγή του έργου είναι σχεδόν έτοιμη και επαινεί τα «επικά» γυρίσματα.

Θυμίζουμε πως στην ταινία, το διάσημο τέρας έρχεται αντιμέτωπο με μοχθηρά πλάσματα που απειλούν την ανθρωπότητα. Το καστ περιλαμβάνει πολύ γνωστά ονόματα, όπως ο Aaron Taylor Johnson, ο Bryan Cranston, η Elizabeth Olsen, η Juliette Binoche και ο Ken Watanabe.

Δείτε παρακάτω το video diary του Γκαρεθ Έντουαρντς

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*