ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ JEAN-LUC GODARD »ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ»

Πέμπτη 28 Μαίου στον Κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ

Τι είναι η νέα ταινία του Ζαν-Λικ Γκοντάρ; Το αποδομημένο και σπαρακτικό πορτρέτο δύο εραστών που ταλαντεύονται ανάμεσα στο πάθος, την ανία και τη βία; Ένα κινηματογραφικό δοκίμιο για τις μικρές και μεγάλες ψευδαισθήσεις της ζωής; Μια σπουδή πάνω στους περιορισμούς της ανθρώπινης επικοινωνίας και το αφοπλιστικό μεγαλείο της φύσης; Ή μήπως ένα πρωτοποριακό έργο τέχνης που θα μπορούσε να προβάλλεται αέναα στους τοίχους ενός μουσείου; Ο «Αποχαιρετισμός στη Γλώσσα» είναι όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα.

Μια εξαιρετικά απλή ιστορία -η σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και σε μια γυναίκα, που αποσυντίθεται σταδιακά- καθίσταται ανοιχτή σε απεριόριστες ερμηνείες και πρόσφορη για ευρηματικούς πειραματισμούς, μέσα από έναν καταιγισμό εικόνων και κειμένων.

H ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται απο 28 ΜΑΪΟΥ στους κινηματογράφους σε 2D+3D από την weirdwave,και φυσικά έχει στις αποσκευές της το ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, Φεστιβάλ Καννών 2014 και αυτό της ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ από την Ένωση Κριτικών των ΗΠΑ.

Το reel.gr σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής WEIRD WAVΕ σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 5 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την ημέρα έναρξης προβολής της ταινίας,Πέμπτη 28 Μαίου στον Κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ ( Σταδίου 28 -είσοδος από στοά Κοραή- ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο, Κέντρο.) για όποια ώρα προβολής επιθυμείτε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε e-mail στην διεύθυνση avasileiou@reel.gr με την ένδειξη ΓΚΟΝΤΑΡ-ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ,αναφέρωντας το ονοματεπώνυμο σας,προαιρετικά τηλεφωνο επικοινωνίας και φυσικά το e-mail σας.


Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e mail το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαΐου .
Καλή Επιτυχία!

Αχιλλέας Βασιλείου

O Αχιλλέας Βασιλείου γεννήθηκε λίγο πριν το δεύτερο μέρος του «The Godfather» κερδίσει το Oscar καλύτερης ταινίας. Επιβεβαιωμένες πηγές αναφέρουν οτι η σύλληψη από τους γονείς του έγινε εφόσον αυτοί παρακολούθησαν το τρίωρο έπος «Lawrence of Arabia». Στα 6 του χρόνια, μεγαλύτερα ξαδέλφια του τον ανάγκασαν να δει τον «Εξορκιστή» και έτσι ο δαίμονας του σινεμά τον κυρίευσε στην κυριολεξία. Σπούδασε δημοσιογραφία, μόνο και μόνο για να ασχοληθεί με την κριτική κινηματογράφου. Στόχος του: H Live αναμετάδοση της Απονομής Oscar μέσα από το Dolby Theater.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ