Οσκαρικός Ben Affleck; Trailer του «Argo»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ποιος θα μου το έλεγε ότι ο Ben Affleck, ο ηθοποιός, θα γινόταν ένας τόσο υπέροχος σκηνοθέτης! Με την πρώτη του ταινία “Gone Baby Gone” πραγματικά με εντυπωσίασε με τις σκηνοθετικές του ικανότητες τις οποίες συνέχισε να επιδεικνύει και στο “The Town”.

Τώρα, η νέα του ταινία με τίτλο “Argo” μιλάει για την αληθινή ιστορία έξι αμερικανών διπλωμάτων οι οποίοι κρύβονται στην Τεχεράνη κατά την διάρκεια της επανάστασης στο Ιράν το 1979 και βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι του Κανάδου πρέσβη. Γνωρίζοντας πως είναι θέμα χρόνου μέχρι να τους βρουν και να τους σκοτώσουν, αφήνουν την ζωή τους στα χέρια του Ben Affleck ο οποίος είναι ειδικός σε θέματα απαγωγών. Αυτό που ακολουθεί συμβαίνει μόνο στις ταινίες!

Από το trailer που κυκλοφόρησε σήμερα βλέπεις τη ταινία να έχει την ατμόσφαιρα ενός αρκετά δυνατού πολιτικού θρίλερ με μια αρκετά σουρεαλιστική διάθεση, ένας αν μη τι άλλο παράτολμος συνδυασμός. Η ταινία δείχνει πραγματικά υπέροχη και ο Ben Affleck θα καταφέρει να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά με τις σκηνοθετικές του ικανότητες. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών: Alan Arkin, Bryan Cranston, John Goodman, Zeljko Ivanek, Richard Kind, Scoot McNairy, Chris Messina, Michael Parks, Kerry Bishe, Kyle Chandler, Tate Donovan, Clea DuVall, Victor Garber και Taylor Schilling.

Μπορεί στο trailer ο Bryan Cranston να λέει πως “πρόκειται για την καλύτερη χειρότερη ιδέα που είχαν ποτέ, κατά πολύ” αλλά εμείς εδώ πιστεύουμε πως μάλλον θα είναι μια από τις καλύτερες του ιδέες του Ben Affleck. Το “Argo” ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στις αμερικάνικες αίθουσες αυτόν τον Οκτώβρη αλλά για την ώρα ας απολαύσουμε παρέα το trailer παρακάτω.

Σχόλιο

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

  • Rena
    21 Μαΐου 2012 at 3:33 μμ - Reply

    Δε του το χα του Ben Affleck κάτι τόσο δύσπεπτο και μη εμπορικό να το κάνει αριστούργημα και να ανυπομονούμε κιόλας!

  • ΣΧΕΤΙΚΑ