Το Arrested Development ξαναρχίζει…

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Υπήρξε μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έβγαλε ποτέ η αμερικανική τηλεόραση. Τα 3 χρόνια που παιζόταν (μεταξύ 2003 και 2006) κατάφερε να κατακτήσει ένα φανατικό κοινό, πολλά Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα. Καθιέρωσε αρκετούς κωμικούς με βασικότερο όλων τον ψύχραιμο και λογικό πατέρα στη σειρά, τον Jason Bateman (Horrible Bosses) και έχει μέχρι και σήμερα μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες σειρών στο Imdb.

Από τότε που κόπηκε η σειρά, υπήρξε έντονη φημολογία και από τους παραγωγούς για μια επικείμενη ταινία που θα συνεχίσει και θα τελειώσει την ιστορία της οικογένειας Bluth. Πριν όμως από την ταινία αυτή οι παραγωγοί αποφάσισαν να επιστρέψουν στην τηλεόραση για μια ακόμα σεζόν ανατρεπτικού χιούμορ και έξαλλων καταστάσεων. Έτσι λοιπόν σήμερα (6 χρόνια μετά το τέλος της τρίτης σεζόν) ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ολοκαίνουριας τέταρτης σεζόν. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής σηματοδότησε και την έναρξη των γυρισμάτων με ένα photo-tweet από το set. Τη φωτογραφία μπορείτε να τη δείτε παρακάτω. Το Netflix που δυστυχώς δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στη χώρα μας, έχει ήδη υπογράψει ότι θα παρέχει όλα τα επεισόδια της σεζόν την ίδια μέρα.

Αυτά που ξέρουμε για τη σεζόν είναι ότι κάθε ένα από τα 10 επεισόδια θα είναι αφιερωμένο σε ένα από τα μέλη της οικογένειας Bluth και το πρώτο φυσικά στον Michael Bluth (Jason Bateman).

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία από τα γυρίσματα και μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές από τη σειρά:

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ