Δείτε το ξεκαρδιστικό trailer της 4ης σεζόν του Arrested Development!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Για τους afficionados των σειρών και δη των κωμικών, το Arrested Development αποτελεί κάτι σαν ευαγγέλιο. Η θεότρελη οικογένεια Bluth μας συστήθηκε το 2003, μέσω του τηλεοπτικού δικτύου Fox και για 3 τηλεοπτικές σεζόν απέκτησε φανατικό κοινό. Ένας από τους λόγους που συνετέλεσαν σε αυτό, εκτός από το εξαιρετικά καλογραμμένο σενάριο(ένα κι ένα όλα τα αστεία), ήταν το πολύ καλό καστ με ονόματα όπως Τζέισον Μπέιτμαν, Μάικλ Σέρα και Πόρσια Ντε Ρόσι, που αργότερα καταξιώθηκαν σαν κωμικοί ηθοποιοί.

Μετά τις 3 πρώτες σεζόν, η σειρά διεκόπη, κυρίως λόγω χαμηλών τηλεθεάσεων, αλλά αποφασίστηκε η συνέχιση της τη φετινή χρονιά, με 15 νέα επεισόδια, διαθέσιμα όλα μαζί στο Νetflix από τις 26 Μαϊου. Στο trailer που δημοσιεύθηκε για την τέταρτη αυτή σεζόν, βλέπουμε όλους τους αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς, εκτός από τον αφηγητή, Ρόν Χάουαρντ και ανυπομονούμε να αρχίσει το show καθώς σε μόλις 1 λεπτό και 26 δευτερόλεπτα, τα αστεία είναι αρκετά ώστε να μας εξάψουν την προσοχή.Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως 2 από τους guest stars των νέων επεισοδίων θα είναι η αγαπημένη Kρίστεν Γουίγκ και ο Σεθ Ρόγκεν. Απολαύστε το!

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*