Κόλιν Φερθ και Έμιλι Μπλάντ σε road trip. Δες το τρέιλερ του ‘Arthur Newman’

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Κόλιν Φερθ κάνει ένα διάλλειμα από τα δράματα που μας έχει συνηθίσει και μετά το αποτυχημένο ‘Gambit’, σειρά έχει το ‘Arthur Newman’. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται κάτι ανάμεσα σε κωμωδία και ρομάντζο. Στο πλευρό του παίρνει τη συμπατριώτισσα Έμιλι Μπλαντ, μαζί με την οποία αφήνουν στην άκρη τις βρετανικές τους προφορές προσπαθώντας να πείσουν ως Αμερικάνοι.

Ο Φερθ υποδύεται τον Γουάλας, έναν παρ’ ολίγον πετυχημένο γκολφερ που πλέον αντιπαθούν η πρώην, η νυν και ο ίδιος του ο γιος. Μην έχοντας να χάσει τίποτα, σκηνοθετεί το θάνατο του και ξεκινάει μια νέα ζωή ως Arthur Newman. Στο δρόμο του θα συναντήσει την Μάικ  (Blunt) που επίσης προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν της. Οι δυο τους αποφασίζουν να εισβάλουν σε άδεια σπίτια και να υποδύονται τους απόντες  ιδιοκτήτες. Μέσα απ’ αυτό το ταξίδι το ζευγάρι θα ανακαλύψει τη πραγματική του ταυτότητα και προφανώς την έλξη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον.

Το σενάριο υπογράφει η Becky Johnston του ‘Εφτά Χρόνια στο Θιβέτ’, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο παντελώς άγνωστος Dante Ariola. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι πολύ συμπαθές και ίσως αποτελούν το μόνο πόλο έλξης στη σκοτεινή αίθουσα όταν κυκλοφορήσει η ταινία.

Δες το πρώτο τρέιλερ του ‘Arthur Newman’ παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ