Η Claire Danes κλαίει, όπως μόνο αυτή ξέρει, στο τρέιλερ του ‘As Cool As I Am’

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η Κλερ Ντέινς είναι από τις περιπτώσεις που έπρεπε να αλλάξουν μέσο για να εκτιμηθούν. Η μετακίνηση της από τον κινηματογράφο στην τηλεόραση ήταν ίσως η καλύτερη απόφαση στη καριέρα της μιας και πλέον βρίσκεται στη καλύτερη της φάση.

Με ελάχιστες καλές κινηματογραφικές στιγμές, όπως το “Ρωμαίος και Ιουλιέτα” του Μπαζ Λουρμαν, η καριέρα της Κλερ είχε πτωτικές τάσεις, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στο απαράδεκτο “Εξολοθρευτής 3”. Η τηλεόραση όμως έχει δώσει δεύτερες ευκαιρίες σε πολλούς και το Homeland  όχι μόνο κατάφερε να αναγεννήσει την καριέρα της, αλλά της χάρισε και δύο χρυσές σφαίρες.

Οι κακές συνήθειες δύσκολα φεύγουν όμως κι έτσι η Κλερ Ντέινς επιστρέφει στον κινηματογράφο με το “As Cool As I Am”. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Pete Fromm και αφηγείται την ιστορία της Λούσι (Σαρα Μπολγκερ) που έχει την ατυχία να μεγαλώνει με δύο γονείς πιο ανώριμους από την ίδια. Δίπλα στη “μαμά” Κλερ, ο Τζέιμς Μαρσντεν που γνωρίσαμε ως Cyclops στους X-Men.

Το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε δεν υπόσχεται καμία πρωτοτυπία, αλλά ακόμα ένα παραδοσιακό “coming-of-age” στόρι με γλυκόπικρες στιγμές.

Κι επειδή ξέρουμε τι σε καίει περισσότερο μπορείς να πας το βίντεο κατευθείαν στο 1.37. Γιατί όπως και να το κάνουμε κανείς δεν κλαίει σαν την Κλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ