Καλύτερα δεν γίνεται – As good as it gets (1997)

  Σκηνοθεσία: James L. Brooks Σενάριο: Mark Andrus, Mark Andrus, James L. Brooks Πρωταγωνιστούν: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear Διάρκεια: 139’ Χώρα: Η.Π.Α.   Ο...


 


Σκηνοθεσία: James L. Brooks
Σενάριο: Mark Andrus, Mark Andrus, James L. Brooks
Πρωταγωνιστούν: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear


Διάρκεια: 139’
Χώρα: Η.Π.Α.

 

Ο Melvin Udall είναι ένας ιδιότροπος συγγραφέας που ζει σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη και κάθε μέρα κάνει ότι μπορεί για να γίνει αντιπαθητικός στους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας και όχι μόνο. Ανάμεσα στους γείτονές του είναι και ένας ζωγράφος, ο οποίος και αυτός βρίσκεται στην λίστα των ανθρώπων που καθημερινά “απολαμβάνουν” την τύχη του να εμπλέκεται ο Melvin στη ζωή τους. Όταν όμως ο συγκεκριμένος γείτονας πέσει θύμα επίθεσης και νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, ο Melvin (που ως τότε ζούσε εντελώς μόνος του) χωρίς να το καταλάβει θα αναγκαστεί να προσέχει το σκύλο του μέχρι αυτός να αναρρώσει και να επιστρέψει στο διαμέρισμά του. Από αυτή τη στιγμή, πολλά πράγματα θα αλλάξουν και ένας διαφορετικός Melvin θα κάνει την εμφάνισή του, εκπλήσσοντας τους πάντες.

 

 

 

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ