Ένα θρίλερ με πρωταγωνιστές “μοντέλα”!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Συγκεντρώνεται σιγά σιγά το καστ της νέας ταινίας του δις υποψήφιου για Όσκαρ, Αιγύπτιου σκηνοθέτη και σεναριογράφου Atom Egoyan (“The Sweet Hereafter”, “Exotica”), με τίτλο «Queen Of The Night». Έτσι μετά τον Ryan Reynolds που προσχώρησε στην ομάδα τον Αύγουστο, ανακοινώθηκαν ακόμη το υβρίδιο του Revolution Scott Speedman και η Mireille Enos του “The Killing”, ως οι νέες ενδιαφέρουσες προσαρτήσεις.

Κι άλλο θρίλερ για τον Reynolds μετά το διφορούμενο προπέρσινο “Buried”, στο ρόλο ενός πατέρα αυτή τη φορά, που βρίσκει τα ίχνη της προ ετών εξαφανισμένης κόρης του, η οποία θα είχε πλέον πατήσει τα 17. Η μητέρα του κοριτσιού και γυναίκα του Ryan, Mireille Enos, ανακαλύπτει επίσης ότι έχει τόσα χρόνια κάτω από τη μύτη της πιθανά στοιχεία, σχετικά με την απαγωγή. Το επόμενο βήμα βέβαια ανήκει στις αρχές και πιο συγκεκριμένα στα χέρια του Scott Speedman που θα υποδυθεί τον αστυνομικό που αναλαμβάνει την υπόθεση. Τώρα πώς γίνεται ο Reynolds να έχει κόρη 17 χρονών είναι άλλο θέμα…

Όχι κάτι καινούργιο είναι η αλήθεια με την πρώτη ματιά, αλλά ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης με ειδίκευση στο μυστήριο, που για πολλοστή φορά υπογράφει και το σενάριο της ιστορίας, μας έχει αποσπάσει την προσοχή. Σημειώστε βέβαια εδώ και το όνομα της Enos που αναμένεται να είναι από τα πιο hot της προσεχούς χρονιάς, με συμμετοχή κατ’ αρχάς στο “Gangster Squad” των Sean Penn, Ryan Gosling και Emma Stone, αλλά και στο πολυαναμενόμενο ζομπιϊκό blockbuster “World War Z” ως σύζυγος του Brad!

Θρίλερ του είδους υπάρχουν πολλά, περιμένουμε να δούμε αν το συγκεκριμένο team θα κάνει τελικά τη διαφορά… Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ