Οι «Κλώνοι» και οι «Σιθ» σε 3D με διαφορά εβδομάδων

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε κυκλοφόρησε η “Αόρατη Απειλή”, του πρώτου μέρους της εξαλογίας των “Star Wars”, στους κινηματογράφους σε 3D. Πολλοί φανς που την είδαν είχαν πει ότι το 3D δεν ήταν τόσο καλό όσο περίμεναν για μια τέτοια παραγωγή ενώ πολλοί κατηγόρησαν τον George Lucas, για άλλη μια φορά να προσπαθεί να «βγάλει από την μύγα ξύγκι». Παρόλα αυτά ο Lucas πρόσθεσε άλλα $59 εκατομμύρια στο πορτοφόλι του.

Μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε στην σελίδα των ταινιών στο Facebook, ότι τα επόμενα δύο μέρη, “O Πόλεμος των Κλώνων” και “Η Εκδίκηση των Σιθ”, θα κυκλοφορήσουν το ένα μετά το άλλο με διαφορά λίγων μόνο εβδομάδων. Συγκεκριμένα “O Πόλεμος των Κλώνων” θα βγει στις αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου του 2013 ενώ “Η Εκδίκηση των Σιθ” στις 11 Οκτωβρίου 2013.

Αυτή την φορά, οι υπεύθυνοι προσπάθησαν να καθησυχάσουν τους φανς λέγοντας τους ότι δεν το 3D θα είναι πολύ καλύτερο αυτή την φορά, μιας και οι δυο αυτές ταινίες γυρίστηκαν εξολοκλήρου ψηφιακά. Άραγε η παλιά τριλογία θα βγει κι αυτή πολύ σύντομα στις αίθουσες; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ