Δες το πρώτο teaser του Avengers: Age of Ultron

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος Geeks όλου του κόσμου ενωθείτε. Το τίσερ της δεύτερης συνέχειας των Avengers κυκλοφορεί ελεύθερο εκεί έξω. Μπορεί να μη δείχνει πολλά, αλλά...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Geeks όλου του κόσμου ενωθείτε. Το τίσερ της δεύτερης συνέχειας των Avengers κυκλοφορεί ελεύθερο εκεί έξω. Μπορεί να μη δείχνει πολλά, αλλά το βράδυ σε βλέπω να κοιμάσαι με τα παιδικά σεντόνια Iron Man, που κρύβεις από τη φίλη σου.

Τα αποκαλυπτήρια του  τίσερ έγιναν τον περασμένο Ιούλιο στο Comic- Con του Σαν Ντιεγκο από τον ίδιο τον Τζος Γουεντον. Σημειώθηκαν λιποθυμίες, ουρλιαχτά και χειροκροτήματα από τους πιο συγκρατημένους και ήρθε επιτέλους η στιγμή για να μεταδοθεί το κλίμα και στους υπόλοιπους φαν της Marvel.

Το τίσερ δείχνει λεπτομέρειες από το κράνος του Iron Man ενώ ταυτόχρονα ακούγονται ατάκες από τον Ρόμπερτ Ντ. Τζούνιορ και την σουπερηρωική παρέα του. Στο τέλος αποκαλύπτεται πως το κράνος έχει αντικατασταθεί με  αυτό του νέου κακού της υπόθεσης, τον Ultron, τον οποίο θα υποδυθεί ο Τζειμς Σπέιντερ(Boston Legal).

To Avengers: Age of Ultron δε θα στηριχτεί στην ήδη υπάρχουσα ιστορία όπου ο Ultron είναι δημιούργημα του Hank Pym, αλλά πιθανότατα σε μια νέα εκδοχή όπου κατασκευάζεται από τον Τόνι Σταρκ.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Πρωτομαγιά του 2015 επομένως έχεις αρκετούς μήνες για να προετοιμαστείς ψυχολογικά για τη σωτηρία του κόσμου από τους Avengers. Στο μεταξύ βάλε στο ριπίτ να παίζει το βίντεο παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ