Οι Avengers στην Ιαπωνία

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

 

O digital artist Alex Mitchell φαντάστηκε και μετά σχεδίασε τους Avengers αν αυτού ζούσαν και δρούσαν ως ήρωες και πολεμιστές στην Ιαπωνία της περιόδου Sengoku. Κατά την περίοδο αυτή που ξεκίνησε από τα μέσα του 15ου αιώνα μέχρι και τις αρχές του 17ου συνέβησαν πολλές κοινωνικές πολικές και στρατιωτικές αναταραχές.

Ο Captain America θα λεγόταν ‘Taishou’ ή αλλιώς ‘Στρατηγός’ και θα είχε μια στρογγυλή ομπρέλα που θα αντικαταστούσαμε τη χαρακτηριστική ασπίδα του.

Ο Hulk, θα ήταν ένας μάγος ο οποίος θα χρησιμοποιούσε τα χαρτί Ofuda για να παγιδεύσει μέσα του το ιαπωνικό τέρας ‘Kaibutsu’. Επίσης θα κρατούσε ένα βουδιστικό κομπολόι για να ελέγχει τα συναισθήματα του.

Ο Iron Man, που μεταφράζεται ως ‘Tetsu-kin’ θα φορούσε μια εντυπωσιακή πανοπλία των samurai, μια ιδιαίτερη μάσκα για να τον αναγνωρίζουν και φυσικά ξένες τεχνολογίες για όπλα.

Ο Thor, που θα ονομαζόταν ‘Raijin’, θα είχε ένα καπέλο για τη βροχή, και για να περπατήσει με τέτοιο καιρό θα φορούσε τα παραδοσιακά ‘geta’ σανδάλια, και αντί για σφυρί θα είχε κάτι περίεργες σφυρό-μπαγκέτες.

Ο Loki, αδερφός του Raijin και εχθρός των θεών, θα είχε κέρατα αντί για το κράνος του σαν Ασιατικός δράκος. Και θα είχε βεβαίως ένα σκήπτρο κληρονομιά από τον πατέρα του για να πολεμήσει ενάντια στους ανθρώπους. Ο καθρέπτης που κρατάει είναι το αντίστοιχο με τον κύβο Tesseract για το σχεδιαστή.

Η Black Widow, ο  Hawkeye και ο badass motherf****r Nick Fury θα ήταν νίντζα με τον τελευταίο να χρησιμοποιεί και ζώα ως αγγελιοφόρους. 

 

 

 

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ