…Και το όνομα αυτού: Avengers: Age of Ultron!

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Η φετινή Comic-Con, αισίως έφτασε στο τέλος της, προσφέροντας μας για άλλη μία φορά ένα nerdy υπερθέαμα εμπλουτισμένο με πολλά trailers και άλλα happenings. Έτσι, μετά το πρώτο υλικό που είδαμε από τον νέο Spiderman και το δεύτερο Hunger Games, ήταν η σειρά μίας είδησης που αφορά τους υπέρ-επιτυχημένους και πολύ αγαπημένους μας Avengers.

Στο πάνελ της τεράστιας γιορτής του Σαν Ντιέγκο, ανέβηκε ο σκηνοθέτης, Joss Whedon και έδωσε στο κοινό την πληροφορία πως η νέα ταινία της ομάδας των διάσημων υπερηρώων θα τιτλοφορείται Avengers: Age of Ultron. Για τους μη μυημένους, ο τίτλος αυτός προϋπήρχε σε κόμικ, και η ιστορία αφορά ένα ρομπότ το οποίο κατασκευάζει ο Hank Pym, ή αλλιώς Ant-Man. Επίσης, εκτός από τους Avengers, στο κόμικ βλέπουμε να συμμετέχουν ο Γούλβεριν, αλλά και οι Fantastic Four.

Κάτι τέτοιο δυστυχώς δε θα δούμε στις οθόνες μας, καθώς όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, η νέα ταινία θα δανείζεται μόνο τον τίτλο και όχι το περιεχόμενο του κόμικ. Όσον αφορά την πιθανότητα να δούμε τον Ant-Man, λίγους μήνες πριν την επίσημη ταινία που ετοιμάζει ο Edgar Wright, ο Joss Whedon υποσχέθηκε στο κοινό πως δε θα συμβεί.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*