Μάθε το αλφάβητο με κινηματογραφικό τρόπο!

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Όπως καταλαβαίνεις και εσύ, πάντα μας αρέσει εδώ στο Reel.gr όταν ανακαλύπτουμε διάφορα, εναλλακτικά posters ταινιών, εικόνες, ηχητικά clip και παντώς είδους άλλα πραγματάκια που αποδεικνύουν αφενός, τον μεγάλο βαθμό νερντοσύνης μας, και αφετέρου τη τεράστια αγάπη μας για οτιδήποτε έχει να κάνει με την «7η Τέχνη».

Τέχνη όπως θα δεις, είναι και τα παρακάτω υπέροχα φτιαγμένα ποστεράκια, τα οποία σε μαθαίνουν να λες την αλφαβήτα, με πιο…καλλιτεχνικό τρόπο.  Ανάμεσα στα ευφάνταστα και ενετελώς cool posters, μπορείς να εντοπίσεις ταινίες όπως το «Birds» του Χίτσκοκ, το εναλλακτικό «High Fidelity», το Japanese «Spirited Away» και πολλά πολλά άλλα.

Εσύ, αν θες να δεις αυτά και μπόλικα ακόμη, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της Maegan Hynland και να απολαύσεις περισσότερη καλλιτεχνία, στην πιο pop της αισθητική.

Α, και μη ξεχαστείς!  Ρίξε μια ματιά στα πόστερ παρακάτω και βρες αυτό που ταιριάζει στη δική σου διάθεση!

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ