Ο Edgar Wright αποκαλύπτει την επόμενη ταινία του

...

edgar wrightΓράφει ο Γιάννης Μόσχος

Το 2014 είναι μια περίεργη χρονιά για τον Edgar Wright. Η Marvel τον έδιωξε από τη σκηνοθεσία του «Ant-Man», ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο εργαζόταν για οκτώ χρόνια. Η οπτική του ήταν αρκετά παράξενη για τους ανθρώπους της Marvel που προτίμησαν μια πιο συμβατική λύση στο πρόσωπο του Peyton Reed. Στη συνέχεια ακούστηκε ότι ο Wright θα αναλάβει το «The Night Stalker» με τον Johnny Depp, κάτι που αποδείχκτηκε αναληθές αφού ο Βρετανός δημιουργός έχει άλλα πλάνα.

Ο Wright αναλαμβάνει λοιπόν το «Baby Driver», πάνω στο οποίο δουλεύει από το 2008 και το χαρακτηρίζει ως ένα μείγμα εγκληματικότητας, δράσης, μουσικής και ήχου. Ίσως αυτό να είναι το μιούζικαλ για το οποίο μιλούσε εδώ και χρόνια και το καλό είναι ότι για τη δημιουργία της ταινίας θα συνεργαστεί με τους παραγωγούς της τριλογίας Cornetto, μένοντας έτσι μακριά από τα μεγάλα στούντιο.

Δε γνωρίζουμε ακόμη πολλά για το φιλμ αλλά φαίνεται η πιο σωστή κίνηση που θα μπορούσε να κάνει ο Wright. Το «The Night Stalker» ανήκει έτσι κι αλλιώς στην Disney, στην οποία ανήκει με τη σειρά της η Marvel, οπότε θα ήταν δύσκολο να γίνει αυτή τη στιγμή η συγκεκριμένη συνεργασία, για εμάς όμως τόσο το καλύτερο και σημειώνουμε ήδη το όνομα «Baby Driver» στην ατζέντα μας. Και μιας που βρήκε ξανά την ελευθερία του, πότε θα ανακοινωθεί το όνομα του Simon Pegg στο καστ;

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ