Έξω και Sacha Baron Cohen και Κurt Russell από το «Django Unchained»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μάλλον κάποιος έχει μουτζώσει τον Quentin Tarantino. Δεν εξηγείτε αλλιώς το ότι τρεις από τους πρωταγωνιστές του έχουν ήδη αποχωρήσει από την νέα του ταινία «Django Unchained«.

Πρώτος ήταν ο Joseph Gordon-Levitt πριν λίγο καιρό λόγω του ότι το πρόγραμμα των γυρισμάτων της ταινίας έρχεται σε αντίκρουση με το πρόγραμμα των γυρισμάτων της δίκης του ταινίας “Don Jon’s Addiction” στην οποία πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί.

Σήμερα ανακοινώθηκε πως και οι Kurt Russell και Sacha Baron Cohen αποχώρησαν την ταινία η οποία ήδη βρίσκεται στην περίοδο γυρισμάτων για να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα στις αίθουσες. Ο Baron Cohen, μιλώντας στο σόου του Howard Stern, είπε πως αν και ο ρόλος του είναι αρκετά σύντομος o οποίος παίζει έναν νεαρό άντρα όπου ο πατέρας του τού αγοράζει μια γυναίκα σκλάβα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ταινία λόγω του φορτωμένου προγράμματος με την προώθηση της νέας του ταινίας “The Dictaror” αλλά και λόγω των γυρισμάτων του “Les Miserables” που ήδη έχουν ξεκινήσει στο Λονδίνο.

Για τον Curt Russell, ο οποίος ήταν να παίζει έναν σαδιστή εκπαιδευτή σκλάβων, το Variety είπε πρώτο για την αποχώρηση του. Αν και δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για τους λόγους που ο Russell αποφάσισε να φύγει, το site The Film Stage γράφει για μια φήμη που κυκλοφορεί στο internet ήταν ότι έφυγε από τη ταινία γιατί ήταν δυσαρεστημένος με το ότι δεν ήταν “αρκετά γουέστερν”. Η πηγή που ανέφερε αυτή την δήλωση είπε πως γνωρίζει κάποιον στο σετ και ότι ο χαρακτήρας του Russell δεν θα αντικατασταθεί αλλά θα διαγραφεί τελείως από την ταινία. Φυσικά κανείς δεν ξέρει αν αυτές οι φήμες ισχύουν ή όχι.

Για την ιστορία οι Baron Cohen και Russell δεν ήταν οι πρώτες επιλογές για τους συγκεκριμένους ρόλους. Οι Jonah Hill και Kevin Costner ήταν να παίξουν τους αντίστοιχους ρόλους αλλά τελικά αποχώρησαν πάλι λόγω φορτωμένου προγραμμάτων και των δύο.

Εμείς πάντως ευχόμαστε να μην συμβεί τίποτε άλλο στην ταινία του Tarantino και τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά μέχρι την κυκλοφορία της στις αίθουσες. Πάντως, Quentin, φέρε και κανέναν παπά να σε “διαβάσει”…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*