Δείτε το εντυπωσιακό full-length “Batman V Superman: Dawn of Justice” trailer

Metropolis ή Gotham City;

Κι ενώ το πρώτο teaser trailer, μας υποσχέθηκε πολλά βάζοντάς μας σε ένα σκοτεινό κλίμα, το πρώτο full-length trailer του “Batman V Superman : Dawn of Justice” μας εξαλείφει κάθε λόγο που μπορεί να είχαμε να “κρατάμε μικρό καλάθι”, μιας και φαίνεται ότι θα αποτελέσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία μέσα στο 2016, οπότε θα προβληθεί.

Η Warner Bros άλλωστε είχε να φέρει μια πολύ δύσκολη δουλειά εις πέρας χτες στο Comic-Con : να τραβήξει την προσοχή του κοινού, αφού είχε μόλις αυτό παρακολουθήσει το εντυπωσιακό behind-the-scenes video για το “Star Wars : The Force Awakens”. Ο Zack Snyder όμως ήταν γεμάτος αυτοπεποίθηση για το δημιούργημά του το οποίο και αναμένουμε πλέον με περισσή αγωνία, οπότε προβλήθηκε το full-legth trailer του “Batman V Superman : Dawn of Justice”

Στο trailer αυτό βλέπουμε τις συνέπειες της πρότερης μάχης μεταξύ Superman και General Zod, οι οποίες και βαραίνουν κάπως τους κατοίκους της Metropolis και της Gotham City. Και τώρα ακταλαβαίνουμε γιατί ο Batman είναι τόσο αποφασισμένος να συντρίψει τον Άντρα από Ατσάλι.

H καινούρια αυτή ταινία δείχνει τον κόσμο να μπορέσει να ταυτίσει τον Superman με τον καινούριο τους υπερήρωα. Στο μεταξύ αυτό φαίνεται να επηρεάζει και τον Bruce Wayne, ο οποίος φαίνεται έτοιμος και πάλι να υπερβεί τα όρια του νόμου.

Το πιο ενδιαφέρον φυσικά είναι η πρώτη μας ματιά στην πλούσια κόμη/περούκα (για πόσο όμως;) του Lex Luthor, τον οποίο υποδύεται ο χαρισματικός Jesse Eisenberg, ο οποίος, όσο παράδοξο κι αν φαίνεται σε κάποιους, έχει αφήσει την αμηχανία του σε κάποια άλλη ζωή/ταινία και έχει ταιριάξει γάντι στο ρόλο του αδίστακτου αυτού χαρακτήρα.

Η Gal Gadot λάμπει επιτέλους ως Wonder Woman, ενώ περιμένουμε ακόμα και την πρώτη εμφάνιση του Jason Momoa ως Aquaman.

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω :

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ