Θα είναι το Beautiful Creatures το νέο Twilight;

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Ο υποψήφιος για Οσκαρ σεναρίου Richard LaGravenese για το The Fisher King του 1991 γράφει και σκηνοθετεί την μεταφορά του επιτυχημένου βιβλίου Beautiful Creatures. Πρόκειται για ένα νεανικό μυθιστόρημα φαντασίας γραμμένο από τις Kami Garcia και Margaret Stohl. Το βιβλίο είναι το πρώτο από μια τετραλογία και μέχρι τώρα έχουν δημοσιευτεί 3 από τα 4 βιβλία της και έχει γίνει best seller σε αρκετές χώρες.

Στο πρώτο βιβλίο που διαδραματίζεται στη Βόρεια Καρολίνα, η Lena (που την υποδύεται η Alice Englert) που έχει μαγικές δυνατότητες γίνεται 16 και στα γενέθλια της οι δυνάμεις του κακού θα διεκδικήσουν τις δυνάμεις της. Όπως είναι σύνηθες σε τέτοιες ταινίες η πρωταγωνίστρια έχει πρόσφατα μετακομίσει σε μια καινούρια πόλη και θα γνωρίσει τον Ethan (Alden Ehrenreich) ο οποίος θα προσπαθήσει να τη σώσει από τις δυνάμεις του κακού. Φυσικα υπάρχει και η αντίπαλος κακία που θέλει να την πάρει με το μέρος της και την υποδύεται η Emmy Rossum που τότε που είχε παίζει στο Φάντασμα της Όπερας θεωρήθηκε ως η επόμενη μεγάλη πρωταγωνίστρια αλλά μετά έκανε το Dragonball

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το Φεβρουάριο του 2013 ακριβώς όσο καιρό χρειάζεται για να καλύψει το “κενό” που θα δημιουργήσει το τέλος της σειράς Twilight στα έφηβα κοριτσάκια. Για τους υπόλοιπους ελπίζουμε οι δεύτεροι ρόλοι που έχουν οι εκπληκτικοί Emma Thompson, Jeremy Irons, και Viola Davis να μας κρατήσουν ξύπνιους καθώς τα νεανικά σκιρτήματα θα μπλέκονται με μάγισσες και σία.

Πάντως το τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω πέρα από την όποια προκατάληψη περί του θέματος φαίνεται συμπαθές και λίγο fun!

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ