Πρώτο trailer για το live action «Beauty and the Beast» της Disney

Με καστ που "σκοτώνει"

Μπορεί να είχαμε «καυτηριάσει» ουκ ολίγες φορές τη στροφή της Disney σε live-action remakes των ταινιών που προσδιόρισαν την παιδική-εφηβική μας ηλικία, μα η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα μας διέψευσε μετά τα εξαιρετικά «Cinderella» και «The Jungle Book». Σήμερα, ήρθε η σειρά για το «Beauty and the Beast» που μας αποκαλύπτει το πρώτο του trailer και τους συντελεστές του, που μοιάζει πολύ δύσκολο να αποτύχουν.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Emma Watson, στην πρώτη μετα-Χαρι Πότερ ερμηνεία σε blockbuster, που θα την δει να ενώνει τις δυνάμεις της με τον σεναριογράφο Stephen Chbosky για δεύτερη φορά έπειτα από το υπέροχο coming-of-age «The Perks of Being a Wallflower». Πλάι της, οι Dan Stevens, Luke Evans, Ian McKellen, Emma Thompson και Ewan McGregor, ένα καστ που ανεβάζει τις προσδοκίες και τον πήχη της ταινίες σε δυσθεώρητα όρια. Στη σκηνοθεσία θα βρεθεί ο Bill Condon, με hit n’ miss στιγμές στην καριέρα του (Dreamgirls, Twilight, The Fifth Estate, Kinsey).

To «Beauty and the Beast» θα ντεμπουτάρει στις αμερικανικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2017. Χειρότερο από την προπερυσινή ταινία με Seydoux-Cassel, αποκλείεται να είναι.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ