Ο Benedict Cumberbatch και τα WikiLeaks στο πρώτο τρέιλερ του The Fifth Estate

...

Γράφει ο Νικόλας Θεοδωράκης

Η ιστορία των WikiLeaks και του ιδρυτή τους, Julian Assange, σε ένα κατασκοπικό θρίλερ που σε αγχώνει από το τρέιλερ.

To The Fifth Estate, έρχεται με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch που φαίνεται ότι έχει βαλθεί να χτυπήσει δυνατά την πόρτα των Οσκαρ φέτος. Αν στο Star Trek: Into Darkness έδωσε άλλη διάσταση στον Καν, αποτελώντας ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της ταινίας, θα τον δούμε και στο οσκαρικό 12 Years a Slave, αλλά σε δεύτερο ρόλο. Να λοιπόν η ταινία στην οποία θα του ανήκει ολοκληρωτικά η οθόνη. Στο The Fifth Estate θα υποδυθεί τον ιδρυτή του WikiLeaks,  Julian Assange, θα κάνει το μαλλί του πιο άσπρο από ξανθιά στην παραλιακή, θα τα βάλει με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και μεγάλες τράπεζες και θα προσπαθήσει να απαντήσει στα μεγάλα ερωτήματα των κατασκοπικών θρίλερ.

«Έχει δικαίωμα ο κόσμος να μάθει την αλήθεια;»

«Ασφάλεια ή ενημέρωση» και

«Αν δε κατέβω από το τρένο θα με βρουν νεκρό;»

Αν και ξέρουμε που έχει καταλήξει ο   Julian Assange σήμερα, και είναι πλέον δεύτερο όνομα μπροστά στον επαγγελματία κατάσκοπο Edward Snowden, η ταινία σου προκαλεί το ενδιαφέρον ότι θα δεις κάτι καινούργιο.

Εκτός από το απαίσιο μαλλί, θύμα του χαρακτήρα που υποδύεται ο Cumberbatch, το τρέιλερ δημιουργεί την αίσθηση της αγωνίας αλλά και της περιέργειας τόσο για τα κίνητρα των πρωταγωνιστών-ιδρυτών του WikiLeaks, όσο και για το μέλλον τους, από τη στιγμή που τα βάζουν με την μηχανή των ΗΠΑ. Δείτε το τρέιλερ

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ