Μυρωδιά από Όσκαρ σε video game της Quantic Dream

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Ολοένα και περισσότεροι μεγάλοι ηθοποιοί του Χόλυγουντ αρχίζουν να εξερευνούν και να γνωρίζουν τον κόσμο των video games καθώς πολλά από αυτά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από μεγάλες Χολυγουντιανές παραγωγές. Πριν λίγο καιρό σου είχαμε παρουσιάσει στην ταινιοθήκη μας την υπέροχη, πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Kara με πρωταγωνίστρια την Valorie Curry (The Following) από τους δημιουργούς του “Heavy Rain” Quantic Dream.

H Quantic Dream ετοιμάζει κι άλλο ένα video game για το Playstation 3, με τίτλο “Beyond: Two Souls” ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές δυο σπουδαίους, υποψήφιους με Όσκαρ, ηθοποιούς: την Ellen Page και τον Willem Dafoe. Η Ellen Page κάνει τον ρόλο της Jodie Holmes όπου κατέχει κάποιες υπερφυσικές δυνάμεις μέσω ενός δεσμού με έναν αόρατο χαρακτήρα που τον ονομάζει Aiden. Ο Dafoe κάνει τον ρόλο του Nathan Dawkins ενός ψυχολόγου όπου βοηθά την Jodie να καταλάβει τις δυνάμεις της.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνοντας του δυο αυτούς ηθοποιούς ως χαρακτήρες στο video game μέσω της τεχνολογίας του motion capture, δείχνουν φανταστικά. Για άλλη μια φορά η Quantic Dream κρατά καλά κλειστά τα χαρτιά της για το τι θα μας περιμένει στο “Beyond: Two Souls” αλλά αν όλα αυτά που βλέπουμε σε συνδυασμό με αυτά που ζήσαμε στο “Heavy Rain” αποτελούν μια κάποια ένδειξη, τότε ετοιμαζόμαστε για άλλη μια φορά για κάτι το συναρπαστικό.

Το “Beyond: Two Souls” θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο αποκλειστικά για το Playstation 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*