Ο Σέλντον Κούπερ φοράει ζαρτιέρες για ιερό σκοπό. Δες το βίντεο

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μη πάει αμέσως το μυαλό σου στο πονηρό. Μπορεί ο  Jim Parsons  που υποδύεται τον ιδιότροπο Σέλντον Κούπερ του Big Bang Theory να έβαλε τακούνια και διχτυωτό καλσόν, αλλά ήταν καθαρά για ιερό σκοπό.

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ενημέρωση για τη νόσο του Αλτσχάιμερ ήταν η αφορμή για την εντυπωσιακή εμφάνιση του αγαπημένου καστ, εκτός τηλεοπτικών πλατό αυτή τη φορά. Ολόκληρη η παρέα των geeks και των αγαπημένων τους ενίσχυσαν και φέτος με τη παρουσία τους την εκστρατεία του ‘Alzheimer’s Association’ με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για την εύρεση θεραπείας της νόσου.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hilton Hotel και οι καλεσμένοι ήταν λίγοι αλλά με πολλά λεφτά. Τη βραδιά παρουσίασαν ο Jason Bateman κι ο Ron Howard ενώ εκτός του ‘The Big Bang Theory’ καστ, στο show συμμετείχαν και άλλα τηλεοπτικά ονόματα, όπως οι Emmy Rossum(Shameless), Jason Alexander(Seinfeld) και Zachary Levi(Chuck).

Το καστ του Big Bang Theory επέλεξε να κάνει ένα νούμερο από το The Rocky Horror Picture Show κι από το απόσπασμα που είδαμε, μάλλον στέφθηκε με επιτυχία. Όπως δήλωσαν οι συμμετέχοντες ανησυχούσαν για το αποτέλεσμα, καθ’ ότι δεν είχαν καμία εμπειρία στο τραγούδι, αλλά τελικά το κοινό ήταν με το μέρος τους γι’ ακόμη μια φορά.

Δες παρακάτω κάποιες συνεντεύξεις από το καστ της σειράς, αλλά κι ένα απόσπασμα από το απολαυστικό τους νούμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ