Πρώτες φωτογραφίες από το «Big Hero 6» της Marvel

...

Γράφει ο Γιάννης Μόσχος

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του «Frozen» η Disney αφήνει για λίγο στην άκρη τις ιστορίες με πριγκίπισσες για να δοκιμάσει κάτι αρκετά διαφορετικό. Το φετινό της πρότζεκτ είναι το «Big Hero 6″, ένα κόμικ της Marvel που βρισκόταν στον κατάλογο πιο πίσω και από το «Guardians of the Galaxy». Συνεπώς για να ενδιαφερθεί ο κόσμος θα χρειαστεί αρκετή προσοχή στην προώθηση της ταινίας, και η αρχή γίνεται τώρα με τις πρώτες εικόνες μέσα από αυτή.

Η υπόθεση τοποθετείται στο φουτουριστικό San Fransokyo και πρωταγωνιστής είναι ένα παιδί-θαύμα της ρομποτικής, ο Hiro Hamada, που μαζί με το ρομπότ του θα δημιουργήσουν μια ομάδα ηρώων που καταπολεμά το έγκλημα. Δεν είναι τίποτα καινούριο, αλλά οι χαρακτήρες είναι καινούριοι οπότε σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα πετύχει.

Περισσότερα για το «Big Hero 6″ θα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα όταν και θα βγει το πρώτο trailer, αλλά ήδη από τις πρώτες εικόνες φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές προοπτικές, και αποδεικνύεται ότι η Disney έχει πάρει τα τελευταία χρονια τη θέση της Pixar δοκιμάζοντας φρέσκα πράγματα μακριά από sequel και spin-offs.

Το «Big Hero 6» κυκλοφορεί στην Αμερική στις 7 Νοεμβρίου.

1

2

3

 

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ