Η Disney έχει τη δική της ομάδα υπερηρώων στο trailer του «Big Hero 6»

...

Γράφει ο Γιάννης Μόσχος

big-hero-6-posterΗ Disney βρίσκεται σε φόρμα και δείχνει να έχει ανακαλύψει μια μαγική ισορροπία μεταξύ ταινιών που κλείνουν το μάτι στο παρελθόν και λοξοκοιτάζουν προς το μέλλον.  Μετά την επιστροφή στις ρίζες με το «Frozen» φέτος ετοιμάζεται να ρίξει κλεφτές ματιές στο μέλλον με ένα πρότζεκτ που είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό.  Ο λόγος για το «Big Hero 6»  βασισμένο σε ένα κόμικ της Marvel, το οποίο ακολουθεί το παιδί-θαύμα της ρομποτικής Hiro Hamada που μαθαίνει να ελέγχει τις δυνατότητές του, χάρη σε μια ομάδα υπερηρώων φίλων του που προστατεύει τους δρόμους του San Fransokyo.

Σε σκηνοθεσία Don Hall («Winnie the Pooh») και Chris Williams («Bolt») είναι από τις ταινίες που περιμένουμε περισσότερο στο υπόλοιπο της χρονιάς και με την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου trailer οι προσδοκίες μας δικαιώνονται.

Μιλάμε για ένα στοίχημα πιο ακραίο και από αυτό του «Guardians of the Galaxy» για την Marvel, υπάρχουν όμως όλα τα φόντα για να πετύχει. Το καστ των ηθοποιών που δανείζουν τη φωνή τους αποτελείται από τους T. J. Miller, Jamie Chung, Scott Adsit, Damon Wayans Jr., Genesis Rodriguez, James Cromwell, Alan Tudyk, Daniel Tenney, Ryan Potter και Maya Rudolph.

Δείτε το trailer και πιο κάτω γνωρίστε τους χαρακτήρες.


BIG HERO 6

BIG HERO 6

BIG HERO 6

BIG HERO 6

BIG HERO 6

BIG HERO 6

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ