Το Reel-Quiz του Μπίλμπο Μπάγκινς

...

Γράφει η Συντακτική Ομάδα του reel.gr

Λίγες μόνο μέρες μείνανε μέχρι την πρεμιέρα του Χόμπιτ, την αρχή μιας ακόμα τριλογίας που ευχόμαστε ολόψυχα να αγγίξει τα μεγαλεία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και γιατί όχι, ακόμα και να τα ξεπεράσει. Εμείς δεν μπορούσαμε να μη σκαλίσουμε λίγο το παρελθόν ή μάλλον το μέλλον του πλάσματος, βασικού υπαίτιου όλου αυτού του πυρετού που βιώνουμε, από τη στιγμή της πρώτης επίσημης αναγγελίας δημιουργίας της ταινίας. Γι’ αυτό και οι ερωτήσεις που ακολουθούν δεν αφορούν το νεαρό (50άρη) Μπίλμπο Μπάγκινς, στην υπέρτατη περιπέτεια που θεωρητικά δε γνωρίζουμε ακόμα. Αφορούν το Μπίλμπο Μπάγκινς που έχουμε ήδη γνωρίσει ως βετεράνο τυχοδιώκτη, παρέα με τη γνωστή αγαπημένη παρέα-συνονθύλευμα ανθρώπων-ξωτικών-νάνων-χόμπιτ, με κολλητό φίλο το μάγο Γκάνταλφ και κάποια ψήγματα του παρελθόντος του να μαρτυρούν τη γενναία του φύση.

Θα θέλαμε να τα θυμηθούμε όλα αυτά, πριν ξεκινήσει η μεγάλη του προσωπική περιπέτεια στη Μέση Γη, λίγα χρόνια πριν η μικρή Συντροφιά του Δαχτυλιδιού αναλάβει τη δική της ριψοκίνδυνη αποστολή, απέναντι σε ένα θανάσιμο κίνδυνο. Όλα όμως ξεκίνησαν από ένα μικρό Χόμπιτ, με το όνομα Μπίλμπο…

Βαθμός:  

Ετυμηγορία:  

Σημείωση: Για να καταχωρηθεί η απάντησή σας πατήστε το κουμπί «Είναι σωστό;«. Το κουμπί «Επόμενο» προχωράει απλά στην επόμενη ερώτηση, χωρίς να λαμβάνει υπόψη την απάντηση.

Δείτε εδώ όλα τα προηγούμενα Reel-Quiz

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ