Ταινία με θέμα τη ζωή της Nico

Μετά τους Velvet Underground

Η Nico (κατά κόσμον Christa Päffgen) ήταν η Γερμανίδα μουσικός/συνθέτρια/μοντέλο περισσότερο γνωστή για τη δουλειά της με τους Velvet Underground και τον Andy Warhol.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποκτήσει και δικό της biopic, σύμφωνα με το περιοδικό Variety. Το biopic θα ονομάζεται “Nico, 1988” και θα είναι σε σκηνοθεσία της Susanna Nicchiarelli.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 7 Νοεμβρίου στην Ιταλία και στο ρόλο της Nico θα βρίσκεται η Trine Dyrholm.

Η ταινία θα εστιάζει στα χρόνια της ζωής της Nico μετά την εποχή των Velvet Undergound, θα ξεκινήσει πιο συγκεκριμένα το 1988 – μια χρονιά πριν το θάνατό της. Η Dyrholm θα ερμηνεύσει τα original κομμάτια της μουσικού σε flashback sequences. H Nicchiarelli πρόσφατα δήλωσε ότι οι ερμηνείες “θα μας πουν περισσότερα από οποιοδήποτε διάλογο ή κατάσταση στην ταινία”.

Επίσης πρόσθεσε: “Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι μετά την εμπειρία με τους Velvet Underground και το Factory – και μετά από σεξ με τους περισσότερους ροκσταρς της εποχής εκείνης – η Nico έγινε απλά ένα “πρεζάκι” κι εξαφανίστηκε… Είναι όμως αυτή η αλήθεια για τη ζωή της μετά;”

Μαρίνα Βερλέκη

Η Μαρίνα είναι ένας αποτυχημένος κλώνος stormtrooper, επομένως περιορίζεται στο να γράφει και να σχολιάζει συνεχώς. Αλλά κατά βάθος θα ήθελε να είναι το σκισμένο all-star του Mark Renton.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ