Η Emily Blunt γίνεται η Ms. Marvel;

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Για όλους εσάς εκεί έξω που κάνατε τη ταινία των Avengers, το άγιο δισκοπότηρο της φετινής χρονιάς, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που μπορεί να μη πωρωθήκατε στον ίδιο βαθμό, εκτιμήσατε όμως την αξιοπρεπέστατη προσπάθεια του σκηνοθέτη Joss Weedon (ο οποίος μεταξύ μας, έδωσε μια much needed ένεση στον κινηματογραφικό κόσμο των σουπερ ηρώων), σας έχουμε νέα λαχταριστά, αν δηλαδή επιβεβαιωθούν.

Σύμφωνα λοιπόν με κάποιες μυστήριες πληροφορίες, όπως αυτές έρχονται από τη The Daily Mail, πρόκειται να δούμε την όμορφη Emily Blunt (που βλέπει την ζήτησή της να εκτοξεύεται, έπειτα και από τη πολύ καλή εμφάνισή της στο «Looper», τη sci-fi ταινία της χρονιάς) σε έναν άκρως προκλητικό, αλλά και δυναμικό ρόλο: αυτόν της πληθωρικής, Ms. Marvel.

Αν και μέχρι τώρα δε γνωρίζουμε περισσότερα, ούτε για τη συμμετοχή ενός τέτοιου χαρακτήρα στην επερχόμενη, νέα ταινία των Εκδικητών, ούτε και φυσικά για το αν θα είναι η Blunt αυτή που θα κερδίσει το ρόλο (μιας που ακούγεται και το όνομα της Ruth Wilson), εντούτοις μπορούμε να πούμε οτι η παρουσία ενός νέου ήρωα, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει, θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Τέλος, και για να πληροφορήσουμε όσους δεν ανήκουν στο original nerd κοινό των comics, η Μs. Marvel (με πραγματικό όνομα Carol Danvers), είναι μια πιλότος των ειδικών δυνάμεων αέρος, η οποία έπειτα από ένα ατύχημα και την έκρηξη μιας «Kree device» (συσκευή που χρησιμοποιείται ως όπλο και επιτρέπει την επικοινωνία μέσω hyperspace), αποκτά υπερδυνάμεις, μιας που γίνεται πλέον half-human και half-Kree.

Εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία την επιβεβαίωση της πληροφορίας, προκειμένου να δούμε τη Blunt σε έναν ακόμη bad ass ρόλο, από αυτούς, που της πάνε πολύ.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ