Η τελευταία δραματική ερμηνεία του Robin Williams

Έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Απρίλη στο φεστιβάλ της Tribeca συγκεντρώνοντας αρκετές θετικές κριτικές

Ακόμα και μετά τον τραγικό χαμό του Robin Williams τον περασμένο Αύγουστο, υπάρχουν μερικές ταινίες που είχε γυρίσει και δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει. Η τελευταία απ’ αυτές είναι το Boulevard που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Απρίλη στο φεστιβάλ της Tribeca συγκεντρώνοντας αρκετές θετικές κριτικές.

Στην ταινία ο Robin Williams υποδύεται έναν 60χρονο άνδρα που παρά την φαινομενικά σταθερή ζωή του, βρίσκεται σε αδιέξοδο. Έχει μια βαρετή δουλειά, έναν επιφανειακό γάμο και ένα μόνο φίλο. Ένα βράδυ, μετά την επίσκεψη του στο γηροκομείο για να δει τον πατέρα του, συναντάει τον Leo με τον οποίο ξεκινάει μια πλατωνική φιλία που θα τον οδηγήσει στο να αμφισβητήσει την σεξουαλικότητα του και τις επιλογές ζωής που έχει κάνει.

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Dito Montiel γνωστό κυρίως από το πολυβραβευμένο Εγχειρίδιο αναγνώρισης αγίων του 2006. Η, κατά πως λέγεται, συγκινητική και μελαγχολική ερμηνεία του Williams θυμίζει ταινίες όπως το Good Will Hunting και το One Hour Photo και εμείς αναμένουμε να απολαύσουμε τον σπουδαίο ηθοποιό σε ένα δραματικό ρόλο που θα δικαιώνει την πολύχρονη καριέρα του.

Θ κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των Η.Π.Α. το ερχόμενο Ιούλιο και στη χώρα μας θα τη δούμε λογικά το φθινόπωρο.

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ