Περισσότερες καταδιώξεις στο νέο trailer του «Bourne Legacy»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Μπορεί όλοι να περιμένουμε την επιστροφή του James Bond στην μεγάλη οθόνη με το Skyfall με μεγάλη αγωνία, αλλά άλλη μια κατασκοπευτική σειρά ταινιών ετοιμάζεται κι αυτή την μεγάλη της επιστροφή και μάλιστα αρκετά νωρίτερα από τον Bond. Το “Bourne Legacy” ο Jeremy Renner αντικαθιστά τον Matt Damon και κάνει τον ρόλο του Aaron Cross ο οποίος βρίσκεται σε μια κατάσταση ζωής και θανάτου όπου τον οδήγησαν εκεί τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών.

Περισσότερα για την υπόθεση ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά ένα νέο trailer κυκλοφόρησε χτες δείχνοντας περισσότερα πράγματα σε σχέση με τον πρώτο. Ωραίες καταδιώξεις, σήμα κατατεθέν πλέον της σειράς, πολλά μυστικά χωρίς να προδίδει πολλά από το σενάριο του ενώ φαίνεται να συνδέει με ωραίο τρόπο την παλιά τριλογία με την καινούργια.

Ο σεναριογράφος της παλιάς τριλογίας Tony Gilroy αναλαμβάνει για άλλη μια φορά το σενάριο της ταινίας αλλά, αυτή την φορά, και την σκηνοθεσία. Οι παλιές καραβάνες Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn και Scott Glenn επιστρέφουν στους ρόλους του και οι Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach και Oscar Isaac είναι οι νέες προσθήκες στην σειρά.

Το νέο trailer μπορείς να το δεις παρακάτω ενώ να ξέρεις πως αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική αρχές Αυγούστου με άγνωστη ημερομηνία εξόδου στην χώρα μας. Για την ώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ