Επώνυμες εταιρείες εναντίον ανθρωπότητας στο trailer του «Branded»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το να βλέπεις ένα μπουκάλι Κόκα Κόλα να μεταμορφώνεται σε ένα γιγαντιαίο τέρας και να σκαρφαλώνει το Empire State Building, αλά Κινγκ Κονγκ, πρέπει να παραδεχτείς πως δεν το έχεις ξαναδεί… Ή, ακόμα καλύτερα, λόγκο που θυμίζουν πάρα πολύ το λογότυπο των Windows να παίρνουν ζωή και να σου επιτίθενται.

Πριν αρχίσει να με ρωτάς αν ήπια κάτι να σου πω ότι αυτά δείχνει το πρώτο trailer του “Branded”, μιας νέας ταινίας τρόμου όπου επώνυμες εταιρείες έχουν πάρει τον έλεγχο των ανθρώπων για να τραφούν οι ίδιοι, όντας τέρατα. Πρόκειται για την ιστορία του Μίσα, ενός διαφημιστή, όπου μετά από ένα ατύχημα αποφασίζει να αποσυρθεί και να κλειστεί στον εαυτό του. 10 χρόνια μετά επιστρέφει στον έξω κόσμο και τον βλέπει πολύ αλλαγμένο ενώ τρομοκρατείτε βλέποντας πως τέρατα επηρεάζουν τον κόσμο γύρω του, τα οποία βλέπει μόνο αυτός. Για να σώσει την ανθρωπότητα αρχίζει να χρησιμοποιεί τις δικές του ικανότητες στο μάρκετινγκ για να εξαπολύσει ένα τρομερό σχέδιο με σκοπό να εξοντώσει αυτή την μάστιγα. Φυσικά, οι εταιρείες δεν πρόκειται να παραδοθούν αμαχητί.

Η ταινία είναι δημιούργημα δυο τυπάδων από τον χώρο της διαφήμισης, των Alexander Doulerain και Jamie Brandshaw, οι οποίοι έβγαλαν κάποια δικά τους συμπεράσματα για το μάρκετινγκ: ότι πρόκειται για ένα σχέδιο κατάκτησης του κόσμου και ότι αυτός που κρύβεται πίσω από αυτό, φυσικά, δεν είναι άνθρωπος – σε αυτή την περίπτωση είναι ο Max von Sydow! Η κεντρική ιδέα πάντως δεν είναι και κάτι που δεν την έχουμε ξαναδεί, όπως και στο “Ζουν Ανάμεσά Μας” (They Live) του Κάρπεντερ.

Το trailer της ταινίας μπορείς να το δεις παρακάτω και είναι γεμάτο στην ψυχεδέλεια και κουλά τέρατα. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη στην Αμερική και πρωταγωνιστούν οι Jeffrey Tambor, Max von Sydow, Leelee Sobieski και Ed Stoppard.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ