Καινούργιο trailer του «Brave»

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Το πόσο πολύ περιμένω να δω την καινούργια ταινία της Pixar “Brave” δεν περιγράφεται. Και τώρα κυκλοφόρησε κι ένα τρίτο trailer από την ταινία όπου επικεντρώνεται κυρίως στους χαρακτήρες με σκηνές που λίγο πολύ έχουμε ξαναδεί από προηγούμενα trailer αλλά και από διάφορα tv spots που έχουν κυκλοφορήσει, πλαισιωμένο με ένα υπέροχο σκοτσέζικο τραγούδι στο τέλος που από ότι φαίνεται θα περιλαμβάνεται και στο soundtrack της ταινίας.

Μπορεί να μην είναι τόσο σκοτεινό όσο το γιαπωνέζικο που είδαμε λίγο καιρό πριν αλλά δεν πειράζει. Η ταινία από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει πετύχει ήδη το στοίχημα να κερδίσει τον τίτλο ίσως της καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων για φέτος. Εντάξει, ας μην κοροϊδευόμαστε, μιλάμε για την Pixar που πάντα καταφέρνει να ξεπερνάει τον εαυτό της με τις ταινίες της – πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Πρόκειται για την ιστορία της ξεροκέφαλης κόρης του βασιλιά Φέργκους και της βασίλισσας Έλινορ και άριστη τοξοβόλος, Μερίντα, που αψηφά ένα πανάρχαιο έθιμο και θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο το βασίλειο. Περιμένω πως και πως να δω την ταινία όταν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι στις ελληνικές αίθουσες από την Feelgood.

Δες το trailer παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ