Οι πρώτες αφίσες από από το Twilight: Breaking Dawn Part 2

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Τρεις μήνες σχεδόν μετά το πρώτο teaser του Breaking Dawn Part 2 δημοσιεύτηκαν οι πρώτες αφίσες της ταινίας. Η ταινία, τα γυρίσματα της οποίας τελείωσαν στις αρχές του μήνα, αποτελεί το τελευταίο μέρος του Twilight Saga που βασίζεται στα βιβλία της Stephenie Meyer. Πλέον η Bella, όπως φαίνεται και στη αφίσα, έχει βαμπιρικά κόκκινα μάτια και θα προσπαθήσει να προστατέψει (μαζί με τους άλλους βρικόλακες) το παιδί της από τα χέρια του ισχυρότερου τάγματος βρικολάκων Volturi. Σύμφωνα με δηλώσεις του συμπρωταγωνιστή της Noel Fisher, η Bella ως βρικόλακας θα είναι πολύ «badass».

Παρόλο που το πρώτο μέρος μέρος δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό, το Breaking Dawn Part 1 έχει 2 υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων και καλύτερης ταινίας στα φετινά MTV Movie awards μέχρι τώρα εισπράξεις πάνω από 700 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και μάλιστα χωρίς να είναι 3D.

Το δεύτερο αναμένεται πιο ενδιαφέρον και ελπίζουμε με περισσότερη δράση. Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι ότι θα έχει κι αυτό προσεγμένο soundtrack.

Η ταινία βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε αρκεστείτε στις παρακάτω αφίσες και φωτογραφίες

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ