Η ιστορία του Bruce Lee ξανά στη μεγάλη οθόνη

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Ένα αληθινό περιστατικό στη ζωή του θρύλου των πολεμικών τεχνών Bruce Lee, στέκει αφορμή για μια ακόμα κινηματογραφική ιστορία δράσης, αφιερωμένη στο όνομά του. Ο αγώνας μεταξύ του Lee και του διάσημου Kung Fu master Wong Jack Man, έλαβε όντως χώρα στο Σαν Φραντσίσκο το 1964 και στο συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται μάλλον πως θα περιοριστεί και η οποιαδήποτε δόση αλήθειας που θα περιλαμβάνει το νέο project. Από κει και πέρα, η φαντασία του διδύμου Christopher Wilkinson και Stephen J Rivele, θα μας διηγηθεί τη δική του ιστορία, για το πώς οι δύο πολεμιστές ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στις συμμορίες της περιοχής της Chinatown.

Το “Birth of the Dragon” πάντως, βρίσκεται σε καλά χέρια. Αν αναρωτιέσαι πού έχεις ξανακούσει τα ονόματα Wilkinson – Rivele, να σου θυμίσουμε την οσκαρική τους υποψηφιότητα για το σενάριο του “Nixon” του Oliver Stone, αλλά και την πολύ καλή δουλειά στο “Ali” του Michael Man. Οι σπεσιαλίστες των biopics έχουν ακόμα μία μεγάλη δουλειά στα σκαριά, τη ζωή του μεγάλου Freddie Mercury, στην ομώνυμη βιογραφική ταινία “Mercury”, με πρωταγωνιστή τον Sacha Baron Cohen σε μονοπάτια που δε μας έχει συνηθίσει.

Δεν υπάρχει καμία περαιτέρω πληροφορία για το όνομα του σκηνοθέτη ή το ρόλο του θρυλικού Lee. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πρώτη αναγγελία έγινε και αναμένουμε με ανυπομονησία τα νεώτερα. Stay tuned.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ