Ο Bryan Singer σκηνοθετεί το reboot cult σειράς του 60

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Το The Munsters είναι μια cult σειρά που παιζόταν στις Η.Π.Α. στα μέσα της δεκαετίας του 60. Όπως πολλές άλλες σειρές από την εποχή αυτή έχει αποκτήσει πλέον cult status και ήταν μάλιστα και υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα καλύτερης σειράς.

Η σειρά λοιπόν αυτή μετά από πολλές συζητήσεις για αν το reboot θα είναι τελικά ταινία ή σειρά, αποφασίστηκε να γίνει τηλεταινία και να λέγεται Mockingbird Lane. Στο δρόμο αυτό λοιπόν μένει ο μικρός Eddie Munster που ετοιμάζεται να μπει στην εφηβεία και ανακαλύπτει ότι οι τρίχες του μεγαλώνουν κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Βέβαια δεν κατάγεται και από νορμάλ οικογένεια… Η μητέρα του είναι η κόρη του Δράκουλα και πατέρας του φέρνει λίγο στο Frankenstein και ο παππούς του φυσικά ο ίδιος ο Δράκουλας.

Το cast περιλαμβάνει τον Jerry O’Connell (Scream 2), Portia de Rossi (Arrested Development) και τον Eddie Izzard (Valkyrie). Το σενάριο γράφει ο δημιουργός του Pushing Daisies, Bryan Fuller που είναι και ανάμεσα στους παραγωγούς μαζί με τον Bryan Singer (που θα την σκηνοθετήσει) και την παραγωγό του Dexter, Sara Colleton.

Με βάση τους δημιουργούς τουλάχιστον η ταινία φαίνεται πολλά υποσχόμενη και αν λάβεις υπόψη και τα ανάμεικτα συναισθήματα που μας άφησε το άλλο πρόσφατο remake cult σειράς του 60, η αναμονή μας είναι στο κατακόρυφο για κάτι που φαίνεται ότι αυτή τη φορά θα πετύχει. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και το preview πρόκειται για μια προσεγμένη παραγωγή με συμπαθητικά και λίγο καρτουνίστικα εφέ και πολύ ωραία σχεδόν μπαρόκ σκηνικά.

Η ταινία θα παιχτεί στις 26 Οκτώβρη, 5 μέρες πριν από το Halloween!

Δείτε φωτογραφίες από τη σειρά παρακάτω

Και πάρτε μια καλύτερη ιδέα από το μικρό preview

 

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*