Συμμαχία Μινιόν – Σάντρα Μπούλοκ

...

Γράφει ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Είθισται πλέον στις παιδικές ταινίες animation να υπάρχει μια sidekick ομάδα η οποία είναι με το μέρος του ήρωα, αλλά συνήθως καταλήγουν να του δημιουργούν επιπλέον προβλήματα. Οι πιγκουίνοι στη Μαδαγασκάρη, τα πράσινα εξωγήινα πλασματάκια στο Toy Story και τα αδερφάκια στο Brave είναι μερικά μόνο από τα πετυχημένα παραδείγματα. Ίσως το πιο δημοφιλές βέβαια, είναι τα Minion από το Despicable Me, αφού αγαπήθηκαν τόσο πολύ που σύντομα θα έχουν και τη δική τους ταινία.

Η ταινία θα διαδραματίζεται στα 60s, όπου τα Minion έχουν πέσει σε κατάθλιψη καθώς δεν έχουν κάποιον σουπερ κακό να υπηρετήσουν. Σε μια προσπάθεια αναζήτησης της επόμενης σατανικής ιδιοφυίας, τρία από τα μινιόν ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες. Στο δρόμο τους θα βρεθεί μια συμμαχία από σούπερ κακούς και τα Minion θα παλέψουν για να γίνουν οι πιστοί βοηθοί της Scarlet Overkill. H Scarlet, στην οποία θα δανείσει τη φωνή της η Sandra Bullock, είναι μια πολύ στιλάτη απαισιότατη, η οποία έχει σαν σχέδιο να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα κατακτήσει τον κόσμο.

Η επιλογή της Bullock είναι πολύ επιτυχημένη καθώς έχει αποδείξει και με το παραπάνω τις ικανότητες της στη κωμωδία. Ο ρόλος της είναι ακόμα σημαντικότερος στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιας και τα Minion δε μιλάνε ή τουλάχιστον δε μιλάνε ανθρώπινη γλώσσα. Έτσι, το φωνητικό μέρος θα περιοριστεί στη σατανική ιδιοφυία της υπόθεσης, εκτός κι αν σκαρφιστούν κάποιο τρόπο κατανόησης της μινιονικής διαλέκτου.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες το Δεκέμβρη του 2014, αλλά δε χρειάζεται να περιμένεις τόσο μιας και τα Minion επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι με το δεύτερο μέρος του Despicable Me. Στο πλευρό του Steve Carell αυτή τη φορά προστέθηκαν οι Al Pacino και η Kristen Wigg επομένως αναμένονται νέοι απαισιότατοι.

Το πρώτο teaser έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγους μήνες κι ακόμα κι αν δε το έχεις δει μπορείς σίγουρα να φανταστείς ποιος κλέβει και πάλι την παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ