Το “Captain America: The Winter Soldier” η ταινία με τα περισσότερα λάθη για το 2014

Οπτικά σφάλματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία από ότι φαίνεται, δεν έπεσαν στην αντίληψη των συντελεστών.

Πέρα από μερικές εξαιρέσεις, το 2014 ήταν αδιαμφισβήτητα μια εξαιρετική χρονιά για την καριέρα των κινηματογραφικών υπέρ-ήρωων, με το “Captain America: The Winter Soldier” να αποτελεί μια από τις καλύτερες ταινίες και με τις θετικότερες κριτικές στο είδος της. Όντας μια ταινία όπου συνδύαζε περίτεχνα τους υψηλούς ρυθμούς δράσης με το σκοτεινό σενάριο ενός καλογραμμένου πολιτικού θρίλερ, δεν κατάφερε μόνο να αλλάξει το περίφημο status-quo του Marvelικού σύμπαντος, αλλά και να αγαπηθεί, τόσο από τους σκληροπυρηνικούς της 9ης τέχνης, όσο και από όλους εμάς τους υπόλοιπους, ταπεινούς θεατές. Ωστόσο ενώ μπορεί να αποτελεί μια από τις καλύτερες κινηματογραφικές προσφορές της Marvel για αυτόν τον χρόνο, συμβαίνει να είναι γεμάτη με τα περισσότερα λάθη από οποιαδήποτε άλλη ταινία του έτους.

Η δεύτερη συνεπώς ταινία του ατρόμητου Captain America, πέρα από την εξέχουσα θέση της στον κατάλογο των καλύτερων ταινιών δράσης του 2014, κέρδισε δυστυχώς και την πρώτη θέση στον διαβόητη λίστα του MovieMistakes.com, ως η ταινία με τα περισσότερα λάθη για το 2014. Με 53 στο σύνολο παρακαλώ λάθη, ξεπέρασε στο διπλάσιο ακόμα και την δεύτερη ταινία της τρομερής αυτής λίστας, το “Divergent”. Αν και μπορείς να τσεκάρεις την περιβόητη λίστα από την πηγή, πρέπει να γνωρίζεις πως οι περισσότερες καταχωρήσεις του καταλόγου, έχουν να κάνουν περισσότερο με οπτικά σφάλματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, τα οποία από ότι φαίνεται, δεν έπεσαν στην αντίληψη των συντελεστών.

Άλλα σφάλματα περιλαμβάνουν παντελώς λανθασμένους γεωγραφικούς προσδιορισμούς. σύντομες λήψεις από το κινηματογραφικό συνεργείο και του εξοπλισμού αυτού, καθώς και μερικά θέματα όσον αφορά τον ήχο της ταινίας.

Παρά την «πρωτιά» στα λάθη πάντως, το “Captain America: The Winter Soldier” αποδείχτηκε μια τρομερή επιτυχία, δικαιολογώντας έτσι και μια δεύτερη προβολή, όχι τόσο για τον εντοπισμό των τεχνικών ολισθημάτων της ταινίας, αλλά περισσότερο για την ευκαιρία να απολαύσουμε για ακόμη μια φορά τον εμβληματικό αρχηγό των marvel-ικών Avengers.

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ