Γιατί καθυστερεί η Κυκλοφορία του Remake της Carrie;

...

Γράφει ο Πέτρος Θεοδωρίδης

Έχει γίνει ήδη δύο φορές ταινία, έχει αποκτήσει σήκουελ και έχει γίνει μιούζικαλ. Ο λόγος για την Carrie του Stephen King, που η Κίμπερλυ Πιρς αποφάσισε να αναστήσει για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη. Βέβαια, για κάποιο λόγο η κυκλοφορία φρενάρεται και έτσι από το Μάρτιο που αναμενόταν μεταφέρθηκε στον προσεχή Οκτώβρη.

Η Carrie, δέχεται το χτύπημα της πρώτης της περιόδου στο σχολείο με αποτέλεσμα να καταντήσει θύμα τραμπουκισμού από τους συμμαθητές της. Σε συνδυασμό με την καταπιεστική και θρησκόληπτη μητέρα της, οι δυσκολίες την οδηγούν στην ανάπτυξη των τηλεκινητικών της ικανοτήτων. Σύντομα, θα της χρησιμοποιήσει για να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Το βιβλίο του Stephen King, επικαλείται ψευδεπίγραφα ντοκουμέντα που ανακαλούν τη μεγάλη τραγωδία που Τσάμπερλεϊν. Συνεπώς, ένα μεγάλο μέρος του βιβλίου είναι μη κινηματογραφίσιμο. Παράλληλα, πέραν από τα ρίγη μεταφυσικής αγωνίας, το ούτε το βιβλίο ούτε οι προηγούμενες ταινίες ήταν ιδιαίτερα τρομακτικά. Παρόλα αυτά, η πρωταγωνίστρια Χλόη Μόρετζ, μας αποκάλυψε την αιτία της καθυστέρησης της κυκλοφορίας:

Η διάρκεια επιμηκύνθηκε και κάποιες σκηνές ξαναγυρίστηκαν. Γιατί; Μα για να γίνουν «πιο τρομακτική και βαθιά»  η ταινία και η πλοκή αντίστοιχα. Ελπίζουμε να μη θεωρούν ότι λίγο παραπάνω αίμα αποτελεί εγγύηση για κάτι τέτοιο. Η τελική απάντηση λοιπόν, στις 18 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ