Είναι οριστικό: Αυτοί είναι οι νέοι Teenage Mutant Ninja Turtles

...

Γράφει ο Άρης Ανδρικάκης

Βρέθηκαν επιτέλους οι τέσσερις ηθοποιοί που θα υποδυθούν τα Χελωνονιτζάκια στην πιο Avatar εκδοχή τους. Όπως γράφει το Deadline.com οι τέσσερις ηθοποιοί επιλέχθηκαν μετά από πολύ κόπο και ατελειώτες ώρες casting. Η ομάδα παραγωγής λοιπόν έφαγε όλο το Hollywood να συμπληρώσει τη χρυσή τετράδα και τελικά κατέληξε σε τέσσερις… παντελώς άγνωστους πρωταγωνιστές!

Έτσι λοιπόν για το ρόλο του Ραφαέλ (aka κόκκινο χελωνονιτζάκι) επιλέχθηκε ο Alan Ritchson, ο οποίος εκτός από συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, έχει συμμετοχή και στο sequel του Hunger Games, τo Catching Fire.

Στο ρόλο του Μικελάντζελο (aka πορτοκαλί χελωνονιντζάκι) θα δούμε τον Noel Fisher, που η προϋπηρεσία του περιορίζεται στο Twilight Saga.

Τον Ντονατέλο (aka μωβ χελωνονιντζάκι) θα υποδυθεί ο Jeremy Howard, που ούτε κομπάρσος δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν

Και τέλος, τον Λεονάρντο (aka μπλε χελωνονιτζάκι) θα αναλάβει να ενσαρκώσει ο Pete Ploszek, ενας ηθοποιός που έχει κανει guest εμφάνιση σε δύο όλες κι όλες τηλεοπτικές σειρές.

Όσο για την υπόθεση, στην ταινία του Jonathan Liebesman, που θα βγει το 2014, οι τέσσερις χελώνες ια κληθούν να σώσουν τον κόσμο από μια εξωγήινη εισβολή.

Αφού μάθαμε πρωταγωνιστές, υπόθεση και σκηνοθέτη, το μόνο πλέον αποκούμπι είναι η συμμετοχή της υπέρτατης:

(Megan Fox)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ