Το Deus Ex: Human Revolution στο δρόμο για τη μεγάλη οθόνη

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Οι απανταχού φίλοι των video-games  θα γνωρίζουν το παιχνίδι που έχει δεν έχει ένα χρόνο από τότε που βγήκε στα ράφια και έχει γίνει πραγματικά ανάρπαστο. Η CBS Films δεν έχασε καιρό και κατοχύρωσε τα δικαιώματα της μεταφοράς του δημοφιλούς παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη, κλειδώνοντας μαζί στο project και ολόκληρη τη δημιουργική ομάδα του Eidos Montreal, του στούντιο στο οποίο υλοποιήθηκε η όλη ιδέα.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Deus Ex; Φυσικά και έχει μια πολύ πρωτοποριακή ιδέα στην οποία στηρίζεται, πάνω απ’ όλα όμως είναι το ψυχογράφημα της εποχής που δίνει αμέσως αυτό το ιδιαίτερο άρωμα που λείπει ίσως από τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας του. Εκτός από δράση, εφέ, μυστήριο και την απαράμιλλη ατμόσφαιρα των games, εδώ έχουμε παιχνίδια εξουσίας και πολιτικής, ηθικά διλλήματα, τεράστια τεχνολογικά επιτεύγματα και πίσω απ’ όλα μια παγκόσμια συνωμοσία με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία από μια μικρή ομάδα ανθρώπων που κινεί τα νήματα.

Εν έτει 2027, σε ένα Ντιτρόιτ χωρίς Ρόμποκοπ, η επιστήμη έχει προοδεύσει σε βαθμό που η νανοτεχνολογία έχει φτάσει ένα βήμα πριν την πλήρη συμβατότητα μεταξύ τεχνητών μελών και ανθρώπινου σώματος. Ένα τρομοκρατικό χτύπημα όμως στην εταιρία που ειδικεύεται σε τέτοιου είδους πειράματα, βρίσκει τον Τζένσεν, πρώην μέλος της ομάδας SWAT και νυν υπεύθυνο ασφαλείας της εταιρίας, ναι μεν ζωντανό, αλλά στην κυριολεξία βομβαρδισμένο από πλήθος εμφυτευμάτων που τον κρατάνε στη ζωή και πολλών αναπάντητων ερωτημάτων.

Αρκεί να πούμε ότι έχουν ήδη πέσει οι πρώτες υπογραφές με την παραγωγή να αναλαμβάνουν οι Αντριάν Ασκαράια (Εκτελεστής 47) και Ρόι Λι (Η Κατάρα). Απολαύστε για αρχή το τρέιλερ του παιχνιδιού που είναι απλά καθηλωτικό και η συνέχεια έπεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ