Το πρώτο trailer του «Chef»

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Jon-FavreauΣκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός, ο Jon Favreau εμπλέκεται σε ουκ ολίγα κινηματογραφικά project κάθε χρονιά. Μετά την τελευταία του σκηνοθετική προσπάθεια, το μάλλον κακό «Cowboys & Aliens», φέτος θα μετρήσει τις δυνάμεις του στην indie κωμωδία, διαθέτοντας αξιοζήλευτο cast, όπως μπορούμε να δούμε και στο πρώτο trailer που έκανε την εμφάνιση του online.

Εκτός από τη σκηνοθεσία και το σενάριο, ο Favreau φιγουράρει και ως κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, που θέλει έναν σεφ να εκνευρίζεται από τα φαγητά που του ζητά να φτιάξει το αφεντικό του και να αποφασίζει να παραιτηθεί. Δεν σκοπεύει όμως να δουλέψει σε κάποιο άλλο εστιατόριο, αντίθετα, προτιμά να ανοίξει τη δική του…καντίνα με tacos. H αγάπη του για το καλό φαγητό, θα οδηγήσει στη μεγάλη επιτυχία της καντίνας, με τους ανθρώπους να σχηματίζουν ουρές έξω από αυτή.

Μαζί με τον Favreau, θα δούμε ένα all-star cast, το οποίο περιλαμβάνει τον συχνό συνεργάτη του, Robert Downey Jr, τη Scarlett Johansson, τον Dustin Hoffman, τη Sofia Vergara, τον Bobby Canavale και τoν John Leguizamo. Το «Chef» μοιάζει να έχει μία αρκετά πετυχημένη συνταγή για να αποτελέσει indie hit. Ας ελπίσουμε να δικαιώσει τις προσδοκίες μας.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ