Αινιγματικό πρώτο trailer για το «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη

Σε αυτό το παιχνίδι ορίων μπορεί να υπάρξει μόνο ένας νικητής

Με την πρεμιέρα του να πραγματοποιείται στο επερχόμενο φεστιβάλ του Λοκάρνο, το πολυαναμενόμενο «Chevalier» της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη, μόλις απέκτησε το πρώτο του teaser trailer και είναι τόσο περίεργο και τόσο αινιγματικό, όσο είχαμε ήδη μαντέψει πως θα ήταν, από τις πρώτες πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει για την ταινία λίγους μήνες πριν.

Η υπόθεση θέλει μια παρέα ανδρών να μπλέκει σε ένα αιματηρό παιχνίδι προσωπικής εξουσίας, κυριαρχίας και τελικής επικράτησης, κάπου στα ανοιχτά του Αιγαίου, σε μια, κατά τα άλλα, συνηθισμένη εξόρμηση για ψάρεμα.

Ο τίτλος της ταινίας είναι εμπνευσμένος από το τρόπαιο-στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα δαχτυλίδι-το οποίο θα κληθεί να φορέσει ο «τελευταίος» της παρέας, μετά την ανάδειξή του σε υπέρτατο νικητή.

Μετά το βραβευμένο στη Βενετία «Attenberg» του 2010, με το οποίο τάραξε τα εγχώρια, αλλά και τα διεθνή κινηματογραφικά ύδατα, η Τσαγγάρη επανέρχεται με ένα μείγμα θριλερικού δράματος, στο οποίο όπως όλα δείχνουν, η ανθρώπινη φύση έχει και πάλι τον πρώτο λόγο.

Σε ότι αφορά το cast, η ταινία απαρτίζεται από μια ετερόκλητη ομάδα ηθοποιών, όπως τον αγαπημένο μας Βαγγέλη Μουρίκη, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, τον Μάκη Παπαδημητρίου, τον Γιώργο Κέντρο,τον Πάνο Κορώνη, τον Νίκο Ορφανό, τον Γιάννη Δρακόπουλο και τον…Σάκη Ρουβά!

Ανυπομονούμε!

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ