Ο Chevy Chase φεύγει στη μέση του Community

...

Γράφει ο Δημήτρης Ασπρολούπος

Η φετινή σεζόν του Community όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, θα είναι και η τελευταία για’ αυτό και είναι πολυαναμενόμενη.

Σύμφωνα με το Deadline το μεγαλύτερο μέρος του 4ου κύκλου της σειράς έχει ήδη γυριστεί αλλά ο τηλεοπτικός Pierce Hawthorne δεν θα εμφανιστεί στα υπόλοιπα επεισόδια που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το αν η αποχώρηση του από τη σειρά θα είναι γραμμένη στο σενάριο ή όχι. Αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 13 επεισόδια τα οποία δεν έχουν γυριστεί με τη σειρά οπότε μπορεί η απουσία του να μην είναι απαραίτητα στα τελευταία επεισόδια.

Η ανακοίνωση αυτή πάντως δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η συνεργασία του Chase με τη σειρά ήταν πολυτάραχη στους προηγούμενος 3 κύκλους στους οποίους συμμετείχε. Από τον περασμένο Μάρτιο ο Chase είχε δηλώσει ότι έχει δημιουργικές διαφορές με τη σειρά και ότι έχει βαρεθεί πλέον τα sitcoms…

Φαίνεται ότι ο Abed όταν έλεγε #sixseasonsandamovie δεν είχε προβλέψει ούτε το πρόωρο τέλος της σειράς ούτε τα προβλήματα στο casting.

Παρόλα αυτά η σειρά είχε κερδίσει την εύνοια των τηλεοπτικών κριτικών οι οποίοι εκθείαζαν κάθε σεζόν και φανατικού κοινού που διασκέδαζε με τις αλλεπάλληλες pop culture αναφορές της σειράς που της πρόσδιδαν ένα σαρκαστικό meta χαρακτήρα που δεν είχαμε ξαναδεί μέχρι τώρα σε τηλεοπτική σειρά.

 

Δημήτρης Ασπρολούπος

Αγαπώ τον Χίτσκοκ, τον Φιντσερ, τον Χάνεκε, τον αγγλικό ρεαλισμό και το σκανδιναβικό σινεμά αλλά παράλληλα έχω και ένα soft spot για τον Γουές Αντερσον.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ