Ο Κρις Έβανς στο The Ten O’Clock People;

...

Γράφει ο Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Κρις Έβανς είναι μία αρκετά περίεργη περίπτωση ηθοποιού. Αρχίζοντας την καριέρα του, φανταζόσουν για αυτόν πως θα ακολουθήσει την πεπατημένη όλων των υπόλοιπων «αρέσω-στις-γυναίκες-αλλά-μέχρι-εκεί» πρωταγωνιστών, που περιλαμβάνει άφθονο rom-com και μερικούς λίγο πιο σοβαρούς ρόλους για το ξεκάρφωμα. Παρ’όλα αυτά, ο μεγάλος ρόλος στο Κάπτεν Αμέρικα ήρθε, και όλα πήραν το δρόμο τους για να μας διαψεύσει ευχάριστα o 32χρονος σταρ, που πλέον είναι περιζήτητος.

Έχοντας ήδη επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του σε δύο επικείμενες ταινίες, το Snowpiercer και το A Many Splintered Thing, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του Κάπτεν Αμέρικα, ο Έβανς φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος για το καστ του Ten O’Clock People. Η εν λόγω ταινία, είναι βασισμένη σε ιστορία του μετρ του τρόμου Στίβεν Κινγκ από το βιβλίο του, Εφιάλτες και Ονειρότοποι και την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Τομ Χόλαντ.

Σε περίπτωση που αναλάβει το ρόλο, θα ενσαρκώσει έναν νεαρό επιχειρηματία, που δέχεται να δοκιμάσει ένα πειραματικό φάρμακο για να κόψει το κάπνισμα. Στη δυσκολία του να κόψει τη συνήθεια του αυτή, θα προστεθεί η συνειδητοποίηση πως πολλά μέλη της υψηλής κοινωνίας γύρω του, είναι στην πραγματικότητα τέρατα με ανθρώπινη μορφή.

Το Ten O’Clock People, αναμένεται να αρχίσει γυρίσματα το προσεχές φθινόπωρο στην Ατλάντα.

Παναγιώτης Μήτσικας

Ο Παναγιώτης Μήτσικας είναι το νόθο παιδί του Woody Allen και του Fox Mulder. Τα τελευταία 5 χρόνια έχει ξεκινήσει ένα indie coming-of-age road trip, ώστε να ανακαλύψει τον εαυτό του.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*