Βρέθηκε τελικά το νέο «Κοράκι»;

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

Πολλές και διάφορες φήμες είχαν ακουστεί για το remake του “The Crow”. O σκηνοθέτης F. Javier Gutierrez ετοιμάζει να αναγεννήσει το γοτθικό χαρακτήρα του James O’ Barr στην μεγάλη οθόνη. Αλλά ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον εκπληκτικό Brandon Lee μετά τον τραγικό θάνατό του;

Είχαν ακουστεί πολλά ονόματα: από τους Tom Hiddleston, Alexander Skarsgard, James McAvoy, μέχρι και τον Bradley Cooper. Τώρα ένα άλλο νέο όνομα μπαίνει στην λίστα των υποψηφίων για το κεντρικό ρόλο στην ταινία του Gutierrez. Ο Ουαλός Luke Evans ακούγεται πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για τον ρόλο και από ότι φαίνεται μάλλον θα είναι κι αυτός που τελικά θα ενσαρκώσει το Κοράκι στην νέα αυτή κινηματογραφική μεταφορά μιας και τα γυρίσματα της ταινίας πήγαν για τις αρχές του επόμενου χρόνου για να μπορεί να βρει ο χρόνο ο Evans από το γεμάτο πρόγραμμά του.

Αν δεν ξέρεις τον Evans, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο “Fast & Furious 6” ενώ παλιότερα τον έχουμε δει σε άλλες blockbuster ταινίες όπως “Dracula Year Zero”, «Immortals» ενώ θα τον δούμε και στα επόμενα δυο “Hobbit” ως τον Bard the Bowman. Αναμένουμε λοιπόν για περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*