Βρέθηκε ο επόμενος αντίπαλος του Θορ!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Τώρα που οι Avengers πήρανε φόρα και συναντήθηκαν για πρώτη φορά, μη νομίζετε πως η προσωπική ζωή του καθενός πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Δια του λόγου το αληθές, του χρόνου έχουμε ακόμα μία περιπέτεια του θεού Θορ, με τη νορβηγική μυθολογία να μας ταξιδεύει αυτή τη φορά σε ένα από τα εννέα μέρη του κόσμου, την υπόγεια Σαβαρταλφίδα (Svartalfheim), παρέα με τα μαύρα ξωτικά και τον αρχηγό τους, το σατανικό Μάλεκιθ, τον Καταραμένο.

Κρίστοφερ Έκλεστον λοιπόν στο ρόλο του Μάλεκιθ, με τον Μαντς Μίκελσεν να έχει δεχθεί πρώτος την πρόταση και να την έχει απορρίψει. Μια ματιά στη παραπάνω φωτογραφία, βέβαια αποδεικνύει πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται, καθώς ο ηθοποιός δε θα χρειαστεί παρά ελάχιστες προσθήκες στο μακιγιάζ του (κυρίως σε σαγόνι και αυτιά) για να προσεγγίσει πολύ πιστά το χαρακτήρα της Μάρβελ. Ο κυρίως τηλεοπτικός Έκλεστον, με συμμετοχές στο “The Shadow Line”, στο “Heroes” και φυσικά στο “Doctor Who” μερικά χρόνια πριν, θα ενσαρκώσει ένας από τους βασικούς αντιπάλους του Θορ, προερχόμενος απ’ ευθείας από τα κόμικς της Μάρβελ, ο οποίος παρέα με –ποιόν άλλον- το Λόκι θα κλέψουν το Σεντούκι των Αρχαίων Χειμώνων.

Αυτή τη φορά Μάρβελ και Ντίσνεϋ συνεργάζονται, με τη δεύτερη να αναλαμβάνει τη διανομή της ταινίας, ενώ η σκηνοθεσία περνάει στα χέρια του Άλαν Τέιλορ, το όνομα του οποίου αναμιγνύεται σε άπειρες επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, με πιο πρόσφατη και πιο αντιπροσωπευτική το επικό “Game of Thrones”, με αρκετά επεισόδια στο ενεργητικό του.

Το “Thor: The Dark World” βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα, ενώ ευελπιστούμε να ακούσουμε κι άλλες ενδιαφέρουσες προσθήκες στη συνέχεια. Όσο για την ημερομηνία εξόδου της στις κινηματογραφικές αίθουσες, στην Αμερική έχει προγραμματιστεί για το Νοέμβριο του 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ