Ο Christopher Nolan στις διαπραγματεύσεις για το νέο του blockbuster!

...

Γράφει η Bάσω Γκαγκά

Το γεγονός ότι ο Christopher Nolan αναζητά το νέο project-πρόκληση που θα τον στρώσει στη δουλειά, είναι από μόνο του είδηση. Το ότι βρέθηκε όμως ένα στόρι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, αυτό είναι τύχη τόσο για κείνον όσο και για μας. Τουλάχιστον ΘΑ είναι, αν τελικά συμφωνήσει στα διαδικαστικά και αναλάβει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή του νέου sci-fi εγχειρήματος, με τίτλο “Interstellar”.

Ο περίεργος αυτός τίτλος, που απαντάται μόνο στα της αστρονομίας και σημαίνει “διαστρικός”, θα περιλαμβάνει φυσικά, γερές δόσεις από time travelling, παράλληλες διαστάσεις και μαύρες τρύπες. Με σενάριο δια χειρός του έτερου Nolan της οικογένειας, Jonah, η ιστορία βασίζεται στις επιστημονικές θεωρίες του Kip Thorne, ενός επιστήμονα του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Καλιφόρνια, με αρκετούς τίτλους και περγαμηνές  να συνοδεύουν το όνομά του.

Το project έχουν αναλάβει μαζί οι εταιρίες Paramount και Warner Bros, ενώ παλιότερα, είχε αναμειχθεί και το όνομα του Spielberg για τη σκηνοθετική καρέκλα. Όπως και να χει, επειδή οι διαπραγματεύσεις με τον τωρινό υποψήφιο καλά κρατούν, τουλάχιστον εμείς θεωρούμε πως η συγκεκριμένη ταινία φωνάζει “Nolan” από μακριά. Με τις ευλογίες μας να πέσουν και οι υπογραφές!

Δείτε εδώ τη γνώμη μας για την τελευταία του δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ