Τα μελλοντικά σχέδια του Christopher Nolan

...

Γράφει ο Χρήστος Μπακατσέλος

O Christopher Nolan βάζει ήδη τις τελευταίες του πινελιές στο “The Dark Knight Rises” όπου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική τον άλλο μήνα (εμείς είμαστε λίγο πιο άτυχοι μιας και ανοίγει στις ελληνικές αίθουσες 23 Αυγούστου). Η ταινία σηματοδοτεί και το τέλος της επικής του τριλογίας με θέμα των σκοτεινό ιππότη της DC και έχει κάνει πολλούς από τους φαν του να αναρωτηθούν με τι θα ασχοληθεί μετά.

Πολλοί σκηνοθέτες, όπως ο Warren Beatty, ήθελαν να κάνουν μια ταινία βασισμένη στην ζωή του Howard Hughes, ακόμα και μετά τον “Ιπτάμενο Κροίσο” (The Aviator) του Martin Scorsese. Ανάμεσά τους ήταν και ο Nolan ο οποίος όμως τώρα αποφάσισε να το βάλει στην άκρη. Εδώ και καιρό ο Nolan έχει εκφράσει αρκετές φορές, ακόμα και στο BBC, το ενδιαφέρον του να κάνει μια ταινία με τον James Bond. Ακούγεται συναρπαστικό; Είναι! Αλλά είναι επίσης και μάλλον δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Η εταιρεία παραγωγής των ταινιών του Bond έχει τις δικές της μεθόδους για την παραγωγή και ο Nolan τις δικές του οι οποίες, από ότι δείχνουν τα πράγματα, δεν συμβαδίζουν και τόσο.

Παρόλα αυτά για άλλη μια φορά ο Nolan, μιλώντας στο περιοδικό EMPIRE, είπε πως δεν έχει εγκαταλείψει το όνειρό του αυτό και πως έχει βρεθεί με τους παραγωγούς της ταινίας αλλά μια ταινία Bond με το όνομά του πάνω «θα πρέπει να γίνει την σωστή στιγμή, εφόσον έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των πραγμάτων». Όλο αυτό είναι μπορεί να κάποιος το εξηγήσει όπως νομίζει και ίσως να εννοεί να κάνει ταινία όταν χρειαστεί να κάνει καστ τον δικό του Bond.

Πάντως εμείς σίγουρα, αν τελικά αποφασίσουν και οι δυο πλευρές να γίνει κάτι τέτοιο, το επικροτούμε και ελπίζουμε να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*