Cinerotica – XXL

Φεστιβάλ κοιλιακών

Στη ζωή του ανθρώπου υπάρχουν στιγμές σαν κι αυτή που καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις. Στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και οφείλει να απαντήσει στο αιώνιο δίλημμα:

“Να ξεκινήσω γυμναστήριο;
ΝΑΙ ή ΌΧΙ;”

Και εκεί που το διαπραγματεύεται, ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά – μη με ρωτήσετε για τα “κατά” είναι πάμπολλα και δεν εχω ώρα – και παρά ταύτα αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα, ξάφνου βλέπει στο Reel.gr εικόνες σαν κι αυτή.

maxresdefault11-636x395

“Που πας ρε καημένε;”

σκέφτεται, ανοίγει μια μπύρα και παραγγέλνει δύο πίτα γύρο με από όλα.

 Μια μίνι εισαγωγή για να μπούμε στο κυρίως θέμα και αφού πρώτα δηλώσουμε πως οι υπόλοιποι νορμάλ αγύμναστοι τύποι κερδίζουμε σε χιούμορ, εξυπνάδα και μόρφωση. Ευχαριστούμε.

Και τώρα, λυσσάξετε.

Σε αυτό το φεστιβάλ κοιλιακών, την πρωτοκαθεδρία έχει ο Channing Tatum, που όπως θα ήταν αναμένόμενο δεν είχε ξεφύγει από τα δίχτυα του Cinerotica, που μη δει καναν ωραίο, γυμνασμένο, τεστοστερονάτο άνθρωπο αμέσως να του κάνει αφιέρωμα.

channing-tatum-named-sexiest-man-alive-by-people-1975709872

Κι εντάξει για να μην βαυκαλιζόμαστε κιολας ως pioneers, ο άνθρωπος έχει ψηφιστεί πολλάκις ως “το πιο σέξι αρσενικό” του κόσμου.

w630_channing13-756398316800338911

Παρένθεση
Ακολουθεί “awww” στιγμή, για να λιώσουν οι απανταχού φαν

channing-tatum-amimals-1

Κλείνει η παρένθεση

Μετά τον σέξυ και γλυκούλι Channing, το χάος λοιπόν;

Μάλλον όχι

anigif_enhanced-buzz-31922-1412924779-22
Ιδού, ο Matt Bomer

Κορίτσια, θα σας απογοητεύσουμε. Ο Bomer είναι παντρεμένος με παιδιά και ζει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγο του. Οπότε, περιοριστείτε στο οφθαλμόλουτρο αλλά και στις ερμηνευτικές του ικανότητες – διότι τω όντι είναι ηθοποιός καλός. (Καμία σχέση δηλαδή με όλους τους υπόλοιπους XXL #kakies.)

MattBomerShirtless-23

Και επειδή είναι νέος και ωραίος, ο δήμαρχος του Μαϊάμι του πρόσφερε αυτό το καλοκαίρι το κλειδί της πόλης, έτσι μπας και φέρει λίγο τουρισμό ακόμα με τους άνωθεν κοιλιακούς του.

Κι επειδή είναι και πολυεπίπεδος άνθρωπος, εκτός από γυμναστήριο, το αγαπημένο του σπορ είναι ο απογευματινός διαλογισμός στην παραλία..  

Και μετά από αυτές τις γεμάτα πνευματικότητα στιγμές, ήρθε η στιγμή για τον άνθρωπο που αποτελεί τον ορισμό του beast.

Ladies and Gentlemen, Joe Manganiello

joe+manganiello+shirtless+magic+mike+xxl
Βασικά ο τύπος αυτός πουλάει πρωτείνη. Δηλαδή τον γνωρίσαμε οι περισσότεροι ως λυκάνθρωπο στο True Blood, τον οποίο και οι παραγωγοί κρατούσαν περισσότερο ως περιφερόμενο stud προς τέρψη οφθαλμών, παρά ως χαρακτήρα που βοηθούσε την ίδια την πλοκή.

Τουλάχιστον είναι συνειδητοποιημένος, από ό,τι φαίνεται και από τις δηλώσεις του, και δεν προσπαθεί να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, καλλιτεχνικότητα και τα σχετικά.

eqrds

Όταν λοιπόν δεν χτυπιέται στο γυμναστήριο ή δε βρίσκεται στα κινηματογραφικά πλατώ, συνήθως φωτογραφίζεται με τα μούσκουλα για γνωστά περιοδικά σε διάφορες στάσεις, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

joe-manganiello-shirtless-people-07182014-04-675x900Και κάπου εδώ, όσο εμείς τρώμε το τελευταίο κομμάτι γύρου με πασπαλισμένο τζατζίκι, 0 Magnaniello καπνίζει εγωπαθέστατα το πούρο του στο κρεβάτι.

giphy

 

 

Συντακτική ομάδα του Reel.gr

Αγαπάμε τον κινηματογράφο και όλα του τα είδη χωρίς διακρίσεις και κουλτουριάρικες αγκυλώσεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ