Ο Clooney πρωταγωνιστής σε alien movie;

...

Γράφει η Βαρβάρα Κοντονή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οποίες κυκλοφόρησαν από το Variety, ο George Clooney βρίσκεται σε συζητήσεις, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του βραβευμένου με δυο Oscar σκηνοθέτη, Brad Bird, «1952».

Ο δημιουργός του πρόσφατα καλού, «Mission Impossible: Ghost Protocol», αλλά και τον ντισνεϊκών «Τhe Incredibles», «Ratatouille» και «Τhe Iron Giant», λέγεται πως έχει στα σκαριά μια νέα, sci-fi ταινία (υπό την ευλογία της Disney πάντα) η οποία θα αφορά έναν άνδρα που έρχεται σε επικοινωνία με μια εξωγήινη μορφή ζωής.  Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, αυτή η επιστημονικής φαντασίας προσπάθεια του Bird, θα έχει αρκετές ομοιότητες με την κλασική ταινία του Steven Spielberg, «Close Encounters of the Third Kind», του 1977.

Μπορεί ακόμη να μην έχει κλείσει η ημερομηνία έναρξης των γυρισμάτων, το γεγονός όμως οτι οχι μόνο ο Bird θα κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά και οτι το σενάριο έχουν αναλάβει οι Damon Lindelof («Lost», «Promehteus») και Jeff Jensen, τους οποίους η Disney βλέπει το λιγότερο ως χρυσωρυχείο.  Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και ένα μεγάλο όνομα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και όπως όλα δείχνουν αυτόν, θα τον αναλάβει ο γοητευτικός George Clooney.

Επειδή όμως το συγκεκριμένο project βρίσκεται ακόμα στη φάση των συζητήσεων, εμείς θα είμαστε εδώ να σας ενημερώνουμε σχετικά με οποιαδήποτε νέα εξέλιξη.

Βαρβάρα Κοντονή

Ερωτευμένη με τον κινηματογράφο από μικρή, παθιασμένη με τις εικόνες, τους ήχους, τις ιστορίες και την ομορφιά της 7ης Τέχνης, απολαμβάνω να γράφω με ένταση για αυτά που αγαπώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια

ΑΠΑΝΤΗΣΕ

*

*

ΣΧΕΤΙΚΑ